(088) 003 67 00

Video Marketing

Video Marketing

Video is HOT. Ongelooflijk hoeveel video’s er alleen al elke seconde op YouTube worden geplaatst. De kunst is om op te vallen tussen die enorme hoeveelheid videocontent. En dat kan alleen met kwaliteit. We denken mee over doel en inhoud en onze filmers zorgen voor de perfecte uitvoering. En daar stopt het niet: we zorgen ervoor dat jouw video de aandacht krijgt die hij verdient!

Animatie

Naast videoproducties verzorgt Buro N11 ook animaties. Welke illustratieve stijl past bij je bedrijf, product of dienstverlening? Een animatie maken lijkt misschien eenvoudig. Vergis je niet: het is een arbeidsintensief, maar ook erg leuk proces. Het werkt als volgt: na een intake maken we een filmscript en een storyboard. Zodra er een akkoord is op het script en storyboard gaan we animeren. Bovendien voorzien we de animatie van geluid, rechtenvrij gekochte muziek en een voice-over.

Videoproductie

We hebben inmiddels de meeste uiteenlopende videoproducties op onze naam staan. Van uitleganimaties tot een verkoopvideo voor een auto. Of een opgenomen videocolumn. We bedoelen maar: alles kan. We denken mee en zorgen dat het voor elkaar komt. In overleg ontwikkelen we een concept, script en storyboard. Allemaal voordat het produceren van de film begint.

Videostrategie

We maken eenmalige videoproducties, maar onze voorkeur gaat uit naar een langdurige videostrategie. Daarmee bereik je op de lange termijn veel meer. Zeker in de enorme hoeveelheid (video)content is het slim om structureel de aandacht te pakken om je doel – welke dat ook is – te bereiken. We denken hierover graag met je mee in een uitgebreide kick-off sessie.

Youtube

Wist je dat YouTube de op een na belangrijkste zoekmachine ter wereld is? Er wordt ontzettend veel gezocht en wij zijn in staat jouw video vindbaar te maken. Dan doen we door slim zoekwoordenonderzoek en het schrijven van de juiste titels en beschrijvingen. Andere verzoeken? Er is heel veel mogelijk. Neem vooral contact met ons op!

E-mailmarketing

E-mailmarketing

E-mailmarketing is inmiddels één van de oudste online marketing-tools. Maar o wat blijft het effectief. Er is een trend: alles wordt persoonlijker. Aanbiedingen op maat, mails die je aanspreken bij je voornaam. We helpen je van begin tot eind; van het bedenken tot het maken, maar ook van versturen tot de analyse. A/B testen is wat ons betreft standaard bij elke verzending, de best scorende variant (bijvoorbeeld op onderwerpregel of inhoud) gaat dan naar het overgrote deel van de verzendlijst. Zo behaal je altijd maximaal resultaat!

Persclub XL

Persclub XL is een PR-tool die we zelf ontwikkeld hebben. Het pakket is compleet: we maken een plek waar jij je persberichten of verhalen op kwijt kunt (persportaal), we delen ze (uitgebreide verzendlijsten) en monitoren (welke media pakken ze op?). Ideaal voor PR-mensen, maar ook voor gepersonaliseerde nieuwsbrieven naar je klantenbestand.

Gepersonaliseerde nieuwbrieven

Klanten up-to-date houden van nieuwe producten, diensten en ontwikkelingen? En dat als vast onderdeel van de communicatiemix? Het versturen van nieuwsbrieven is nog altijd een van de effectiefste manieren om je klant te bereiken. Wij hebben van e-mailmarketing een specialiteit gemaakt – onze zelfgebouwde tool Persclub XL is een echte alles-in-1 oplossing!

Mailchimp

Naast van ons eigen Persclub XL maken we regelmatig nieuwsbrieven op in andere tools als Mailchimp. Mailchimp is een van de meest gebruikte e-mailmarketing oplossingen en daarmee kunnen we ook prima uit de voeten. Andere verzoeken? Er is heel veel mogelijk. Neem vooral contact met ons op!

Content Marketing

Content Marketing

Content maken en verbinden is al ruim 27 jaar de basis van Buro N11. We hebben een grote redactie met zoveel schrijfuren ervaring dat je ervan gaat duizelen. Specialiteit: schrijven over alles wat met auto’s te maken heeft. Dat zit bij ons in het DNA. Maar we kunnen meer: lifestyle, tech, interviews, reportages. In elke tone of voice. En voor zowel online als offline. Daag jij ons uit?

Persberichten

Belangrijk nieuws delen met verschillende media? Wij maken al ruim 27 jaar persberichten. Onze redactie is een geoliede machine – vooral de automotive branche is ons domein. Een dergelijk bericht opmaken doen we ook graag. Hebben de publicaties spoed? Geen probleem. We zetten onze intensive care muts op en zorgen voor een razendsnelle afhandeling!

Vertalen

Parlez vous Francais? Oui bien sur! Voor alle berichten die naar het Nederlands vertaald moeten worden ben je bij ons aan het goede adres. Maar ook de omgekeerde weg bewandelen we. Engels, Frans, Duits, Spaans… We regelen het. En snel ook.

Blogs

Be your own publisher – is sinds een paar jaar een veelgehoorde uitspraak in de wereld van online marketing. Oftewel: zelf het heft in handen nemen door zelf je verhalen te vertellen. Bloggen is een uitstekend middel om meer bezoekers naar je website te trekken. Onze redacteuren hebben een leuke, fantasierijke pen en maken zelfs van de moeilijkste onderwerpen goed leesbare stukken.

Eindredactie

Check, check, dubbelcheck. Wij schrijven niet alleen met de precisie van een Zwitsers uurwerk, we controleren ze tot er geen spel- of typefout meer te vinden is. Onze eigen teksten, maar ook teksten van derden. Ja, we streven naar perfectie.

Infographic

Ingewikkelde verhalen vol cijfers op een eenvoudige manier tonen? Met een infographic kan dat. Het visueel maken van feiten door beelden te combineren met tekst. Dat is de kracht van dit communicatiemiddel. Kunnen jullie dit ook? Absoluut.

Advertorials

Een advertorial is een advertentie, maar dan verpakt in een redactioneel artikel. Een soort verkapte, subtiele reclame dus. Zonder schreeuwende teksten, maar een product of dienst in een goed verhaal. Heel effectief. Hulp nodig bij het schrijven van een advertorial? Onze redacteuren helpen graag. Andere verzoeken? Er is heel veel mogelijk. Neem vooral contact met ons op!

Content Persberichten Blog Eindredactie

Websites & webshops

Websites & webshops

Ja, we bouwen websites. En webshops. Groot, maar ook klein. En we denken graag mee: het liefst van strategie tot optimalisatie. En daarvoor hebben we álles in huis, dat is onze kracht. Begin je bij het doel van je website? Wij wel!

Wordpress

WordPress is by far het populairste Content Management Systeem (CMS). En we werken er heel graag mee; het is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en altijd in ontwikkeling. Naast de vele standaard opties en plug-ins is ook maatwerk mogelijk. Met WordPress kan je bijvoorbeeld eenvoudig een webshop onderhouden. Kortom, een handig CMS welke wij graag bouwen.

Magento

Magento is dé software als het om e-commerce platformen gaat – oftewel: webshops. Een aantal van onze medewerkers mag zich Magento-specialist noemen, iets waar we steeds meer plezier aan beleven. Wij bezorgen je een online verkoopmachine!

Apps

Een app ontwikkelen? We hadden het 10 jaar geleden niet kunnen bedenken. Nu doen we het met flinke regelmaat – we weten de weg naar de App Store en Play Store inmiddels te vinden. Een app heeft veel voordelen: die is overzichtelijk, snel bereikbaar (eenmaal gedownload) en je kunt klanten aanbiedingen en notificaties sturen. Ideaal dus!

Persportaal

Persberichten uitsturen is één, maar waar link je naartoe? Juist, een newsroom. De plek waar journalisten en andere media blij van worden, want hier verzamel je alle persberichten, beelden, video’s en andere belangrijke informatie. Ze kunnen hier de content downloaden en gebruiken voor hun eigen toko. Wij hebben al veel newsrooms gebouwd voor grote (auto)merken en doen dat ook graag voor jou.

Online Magazine

Natuurlijk: je kunt een magazine exporteren als PDF-bestand en online zetten. Of, nog een stapje verder, een bladermodule zoals Flipbook gebruiken. Het nadeel van deze vormen is echter dat de beleving niet geoptimaliseerd is voor iedere device. En minder interactief. We hebben er al veel mogen digitaliseren, bekijk vooral ons portfolio! Andere verzoeken? Er is heel veel mogelijk. Neem vooral contact met ons op!

Webdesign Beheer en hosting Web development App Magento Wordpress

Design & Drukwerk

Design & Drukwerk Alles digitaal en online? Nee joh! Oplages van kranten en tijdschriften staan onder druk, maar print en drukwerk blijven onmisbaar. Denk aan brochures, flyers, posters en visitekaartjes. We zorgen voor de inhoud, ontwerpen en het printen of drukken. Hadden we al gezegd dat je ook bij ons terecht kunt voor een nieuwe huisstijl en fotografie?

Huisstijl

Een complete huisstijl ontwikkelen? Nieuw of vernieuwen, we doen het heel graag. Van logo’s tot lettertype. Wij geven je bedrijf een visuele identiteit. Eerst een korte brainstorm, daarna gaan onze vormgevers gretig aan de slag. Het resultaat? Een glimlach op je gezicht.

Fotografie

Zoek je een fotograaf? En wil je graag foto’s van medewerkers, een event of iets anders? Bij Buro N11 zit je goed. We werken met een vaste groep van zeer professionele fotografen, met verschillende specialiteiten. We leveren topkwaliteit. Voor alle zakelijk doeleinden maken wij foto’s. De locatie is voor ons geen issue. Op een feestlocatie, in het bedrijfspand of in een natuurgebied?

Flyer

Een flyer is het ideale promotiemiddel om uit te delen bij een evenement, een winkelcentrum of een sportvereniging. Ben je van plan iets te promoten? Dan ben je bij Buro N11 aan het goede adres. We kunnen je het hele proces van A tot Z uit handen nemen. Hierbij moet je denken aan de vormgeving, contentcreatie en drukwerk. Allereerst willen we jou wensen graag in kaart brengen. Daarna gaan wij aan de slag.

Brochure

Een brochure laten maken bij Buro N11 betekent dat we jou een totaalplaatje aanbieden. Dit houdt in dat we het volgende (kunnen) doen:
  • Meedenken over de inhoud, met focus op doel en doelgroep
  • Het ontwerp van de brochure
  • Het schrijven van teksten
  • De opmaak van de artikelen inclusief beelden of fotografie
  • Het drukwerk van de brochures in oplage naar keuze

Magazine

‘Een compleet magazine in elkaar zetten? Kunnen jullie dat?’ Ja, zeker weten. We hebben een (beeld)redactie die erg veel ervaring heeft met het maken van magazines. Van begin tot eind. Zo maken we al jaren tijdschriften voor klanten van grote merken. Maar ook voor medewerkers. De doelgroep, daar begint het bij. We trappen af met een creatieve brainstorm!

Poster

Een poster laten maken? We doen het voor je, voor welk doel dan ook. En natuurlijk helemaal in jouw huisstijl. Wij regelen het. Ook het drukwerk nemen wij jou uit handen. Onze designers, contentmakers en projectmanagers maken een succes van de opdracht.

Krant

Een krant ouderwets? Inderdaad, de oplages lopen terug. Maar wat zijn er nog veel mensen die het wel lezen. We leveren al ruim 25 jaar een bijdrage aan de redactie van verschillende kranten. Sterker nog: we verzorgen zelfs de complete redactie van het Bodegraafs Nieuwsblad. En we maken tweejaarlijks een krant voor de klanten van Goedhart Motoren, de grootste motordealer van de BeNeLux. Vol met aanbiedingen. Ook dat kan dus! Andere verzoeken? Er is heel veel mogelijk. Neem vooral contact met ons op!

Brochure Flyer Magazine Krant Folder Advertentie Poster Huisstijl Prijslijst

Online marketing

Online Marketing

Meer bezoekers op je site? Meer conversie? A/B testing? Een social media strategie? Ja, Online Marketing is – met afstand – onze snelst groeiende afdeling. Data speelt daarin een hoofdrol; je kunt tegenwoordig alles meten. Dat doen we ook, maar daar plakken we onze jarenlange ervaring tegenaan. Een ideale combinatie!

SEO

Zoekmachine optimalisatie (SEO) staat voor Search Engine Optimization. SEO is de kunst van de juiste teksten schrijven, zodat Google en andere zoekmachines je zo hoog mogelijk in hun resultaten tonen. We checken welke woorden je het beste kunt gebruiken (zoekvolumes) en zorgen dat je daarop goed gevonden wordt. En eigenlijk schrijven we geen webtekst meer zonder hierover na te denken. Want waarom zou je ‘gratis’ bezoekers laten lopen? Als officieel Google Partner vinden wij het belangrijk dat websites op specifieke zoekwoorden goed worden gevonden. Met specifiek bedoelen wij zoekwoorden bestaande uit twee termen of meer. Door content te schrijven en te werken aan de technische kanten van websites zorgen we voor het uiteindelijke doel: hoger in Google komen & gevonden worden.

SEA

SEA is de betaalde tegenhanger van SEO. Google adverteren is zeer nuttig als je snel hoge posities in Google wil bemachtigen. Dit komt omdat je voor adverteren een bepaald budget nodig hebt. De hoogte van het budget bepaal jij. Onze specialisten zetten het budget op een effectieve manier in. Dat wil zeggen dat de opgezette advertentiecampagnes winstgevend zijn. Remarketing is een onderdeel van Google adverteren. De wereld van Google Adverteren is groeiende en wordt steeds persoonlijker. Je zojuist bekeken schoenen achtervolgen je op internet – remarketing of retargeting heet dat. Zeer effectief om mensen alsnog over de streep te trekken.

Social Media

Social media inzetten voor meer bereik en interactie met je doelgroep? Of juist om meer omzet genereren? Wij kijken naar doel en doelgroep en adviseren op welke kanalen je het beste actief kunt zijn. Facebook, YouTube, Twitter, Instagram, LinkedIn, Snapchat, Pinterest; ze kennen voor ons geen geheimen. We bedenken en voeren uit. Ideaal, toch?

Conversie Optimalisatie

Conversie optimalisatie, dat deden we 10 jaar geleden nog niet. Nu zoveel mogelijk. Er is zoveel data beschikbaar, maar er wordt nog zo weinig mee gedaan… We monitoren, onderzoeken en optimaliseren; een 3-trapsraket die perfect werkt. Waarom haken bezoekers af? Welke kleur knop zorgt voor de hoogste conversie? Wij zoeken het uit! Andere verzoeken? Er is heel veel mogelijk. Neem vooral contact met ons op!

SEO Online Advertising Conversie Optimalisatie Social Media Marketing Video Marketing Google bedrijfspagina

Persclub XL

Persclub XL is een PR-tool die we zelf ontwikkeld hebben. Het pakket is compleet: we maken een plek waar jij je persberichten of verhalen op kwijt kunt (newsroom), we delen ze (uitgebreide verzendlijsten) en monitoren (welke media pakken ze op?). Ideaal voor PR-mensen, maar ook voor gepersonaliseerde nieuwsbrieven naar je klantenbestand.

E-mailmarketing Newsroom Nieuwsbrief

Alles-in-1 website MKB

Een nieuwe website duur? Dat kan, maar het hoeft echt niet. Wij maken websites voor MKB. Je kunt voor het eenmalige bedrag van 999 euro klaar zijn. En dan heb je gewoon een goede, moderne, responsive website, waar je jaren mee vooruit kunt. We raden overigens wel een beheer & hosting-abonnement aan à 29 euro per maand; we zorgen dat je MKB website altijd up to date is, zodat virussen buiten blijven en je website in de lucht blijft. En nog belangrijker: je kunt altijd bellen of mailen als er iets is!  

MKB Marketing

Hallo! Deze website maakt gebruik van cookies

Je kunt hier aangeven welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke (functionele) en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Die staan dus altijd aan. Voor een perfect werkende website – dus inclusief embedded content als video’s – kun je het beste alle vakjes aanvinken. Hoe dan ook: veel plezier! Lees onze volledige privacyverklaring hier.