MARKETING

Onder marketing verstaan we alle inspanningen die nodig zijn om jouw doelgroep te bereiken én ze vervolgens te laten ‘converteren’. Dat kan zijn door iets in een webshop te kopen, maar ook een aanvraag voor een proefrit of een aanmelding voor een event. Of een like op social media. We maken alles meetbaar en adviseren over het besteden van je marketingbudget. Verder maken onze developers complete websites en webshops voor een optimale landingsplek van jouw activiteiten.

Social Media

Creatieve content maken of creëren voor platforms Facebook, Instagram, Youtube of TikTok? Dat doen we, het liefst volgens een strak contentplan.

Online adverteren op Google (SEA), Display Advertising, Video Advertising of Social Advertising? We zorgen voor extra clicks en bereik in jouw doelgroep.

Een compleet nieuwe website of webshop laten maken? Groot of klein, we maken ze in alle soorten en maten. Altijd gebruiksvriendelijk aan de voor- en achterkant.

Dashboarding is een manier om met slimme filters de juiste learnings uit de ongetwijfeld grote berg data die je hebt te halen. 

Op zoek naar concrete leads als aanmeldingen voor een event of proefritaanvragen? We zetten de juiste middelen in om die te generen.

Voor korte of lange termijn een ervaren contentspecialist nodig? Op locatie of van afstand? Fulltime of parttime? Kom maar door.

Lees meer!

Een man zit achter twee monitoren in een kantoor en werkt aan online marketing.

Cases