NLHydrogen

de wereld van waterstof

Buro N11 is trots om als partner te fungeren voor NLHydrogen, de branchevereniging die de waterstofsector verbindt, versterkt en vertegenwoordigt. Als voorvechter van de transitie naar een CO2-vrije samenleving, zocht NLHydrogen naar een strategische partner om de visuele identiteit van het nieuwe merk uit te werken en succesvol te lanceren. Buro N11 heeft deze uitdaging met enthousiasme aangenomen en heeft een consistente en krachtige communicatiemiddelenmix gerealiseerd.

Contentpartner

Bij de keuze voor Buro N11 speelde de grote inhoudelijke kennis van waterstof en de vele toepassingsmogelijkheden in mobiliteit en energietransitie mee. Met Buro N11 haal je dan ook een vaste contentpartner in huis. Denk daarbij aan het optuigen van een contentstrategie, het monitoren van de nieuwste waterstofontwikkelingen, maandelijkse blogberichten en social posts creëren, het uitsturen van nieuwsbrieven en ondersteuning bieden bij waterstofevents.

DE UITDAGING

NLHydrogen had behoefte aan een bureau dat niet alleen ervaring had met succesvolle lanceringen, maar ook in staat was om een consistente visuele identiteit te waarborgen. Buro N11 werd specifiek gekozen om te zorgen voor een sterk platform en de naadloze doorvertaling van de visuele identiteit naar diverse online en offline uitingen.

De aanpak

Met een sterke huisstijl als basis heeft Buro N11 de visuele identiteit van NLHydrogen tot leven gebracht in diverse uitingen. Onze ontwerpers hebben de huisstijl omgezet naar een aantrekkelijke website-interface. Speciale infographics en iconen werden ontworpen om complexe informatie toegankelijk te maken. Rapporten werden vormgegeven in de herkenbare NLHydrogen-look-and-feel. In mei 2023 werd het resultaat onthuld, ondersteund door persberichten en nieuwsbrieven die de nodige aandacht genereerden en NLHydrogen succesvol op de kaart zetten.

Het resultaat

De feestelijke presentatie van NLHydrogen vond plaats in het Museum voor Beeld en Geluid in Den Haag. Minister Rob Jetten van Klimaat en Energie, samen met de nieuwe directeur Alice Krekt, onthulde de naam en het logo. NLHydrogen is nu in volle gang en biedt heldere informatie en inzicht in de boeiende wereld van waterstof. Het resultaat is een sterke positionering van NLHydrogen als dé branchevereniging voor waterstof, die de weg wijst naar een duurzame toekomst.

Samen succes?

Samen een succesverhaal creëren? Wij doen graag mee. Met jouw strategische, grafische én technische uitdagingen kun je bij ons terecht. Laat hier je gegevens achter, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

WIL JIJ DIT OOK?

Hoe kunnen we jouw bedrijf helpen? Stuur een mailtje, neem telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter. We plannen graag een vrijblijvend adviesgesprek met je in!

Andere Cases