Tom Nederend benoemd tot Managing Director bij Buro N11

Tom Nederend

Bodegraven, 22 juni 2023Tom Nederend is de nieuwe Managing Director van Buro N11, het bureau dat als Autoriteit in Mobiliteit diensten levert op het gebied van content, PR en marketing. De 34‑jarige Nederend, voormalig sportjournalist bij het AD, werkt ruim elf jaar bij het bedrijf en bekleedde verschillende (leidinggevende) functies. Ook treedt Nederend toe tot het Management Team van de nieuw opgerichte N11 Group.

Hij vertelt: ‘Het is voor mij een prachtige stap en tegelijk een mooie uitdaging. We zitten als bedrijf in een bijzondere fase, omdat we ons steeds nadrukkelijker profileren als Autoriteit in Mobiliteit. Daarnaast zijn we zojuist onder de paraplu van de N11 Group een samenwerking gestart met B.made in Rotterdam. Ik ben oprichter Henri Stolwijk, huidig eigenaar Erik Hardick en mijn collega’s dankbaar voor het vertrouwen, want als echte teamsporter weet ik als geen ander hoe belangrijk draagvlak en eensgezindheid zijn. Samen bouwen we verder aan dit geweldige bedrijf.’

Doortastend
Tom Nederend volgt in deze functie Erik Hardick (46) op. Hardick blijft als eigenaar verbonden aan Buro N11 en richtte onlangs de N11 Group op met daarin complementaire bedrijven als Buro N11, B.made en YIMB. Hardick: ‘Voor mij en zeker ook voor alle collega’s is het perfect dat Tom de leiding heeft. Als aanvoerder is hij initiatiefrijk, doortastend en kan hij evengoed luisteren als praten. Die kwaliteiten zijn stuk voor stuk van enorme waarde op die plek. Daarnaast kent hij elk onderdeel van de organisatie, de mensen en ook onze opdrachtgevers. Dat is een hele mooie basis.’

Over Buro N11
Buro N11 is expert in content, PR en marketing en profileert zich als de Autoriteit in Mobiliteit. Het bedrijf werkt voor onder meer Stellantis, Toyota, BMW, Renault, Hyundai, Jaguar Land Rover, Jumbo en TotalEnergies. Buro N11 is gestationeerd in Bodegraven, bestaat 32 jaar en telt circa 40 medewerkers. Tot de expertises behoren onder meer contentcreatie (copy, video, foto), design en vormgeving, ontwikkeling en beheer van digitale platformen, development, onlinemarketing en social media-management.

Over de N11 Group
Binnen de N11 Group – opgericht door Erik Hardick – vallen verschillende bedrijven die complementair zijn aan elkaar als het gaat om dienstverlening en branche-expertise. Op dit moment bestaat de N11 Group uit Buro N11, B.made en YIMB (influencerbureau).