Forse GROEI en start podcast bij AutoRAI.nl

AutoRAI.nl timmert flink aan de weg. Dankzij de inspanningen van het team van autoliefhebbers en -kenners in de redactie begint 2023 zeer succesvol: een recordaantal bezoekers op de website. En het leuke is: er zit nog veel meer in het vat!

AutoRAI.nl is het platform waarop alles over mobiliteit wordt gedeeld, van de laatste ontwikkelingen over elektrisch rijden en waterstoftechnologie, tot nieuws en informatieve reviews over de nieuwste modellen. Ook wordt er volop ingezet op video’s.

Extra redactionele inspanningen op het platform AutoRAI.nl leiden al snel tot een goede start van 2023: ruim 1 miljoen unieke gebruikers en 1,4 miljoen pageviews in januari 2023. Tel daar onder meer de 200.000 views op ons groeiende YouTube-kanaal (11K+ abonnees) in januari 2023 bij op en we kunnen spreken van een vliegende start.

AutoRAI.nl-hoofdredacteuren Bart Oostvogels en Ruben Jason Penders hebben deze mijlpaal trots gevierd: samen met de rest van de autoredactie is een speciale slagroomtaart aangesneden. “We doen het uiteindelijk samen en altijd met de bezoekers, consumenten en kijkers in ons achterhoofd. Het doel is dat de bezoeker van ons platform alles te weten komt over de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit. Dat doen we in tekst maar ook steeds vaker met video”, zegt Bart. Ruben Jason voegt toe: “Video wordt een steeds belangrijker medium. Het is bovendien een leuk medium waarin je op een creatieve manier informatie kan overbrengen.”

AutoRAI.nl Podcast

Ander heuglijk nieuws: de AutoRAI Podcast zag eind 2022 het levenslicht. Inmiddels zijn de eerste vier afleveringen te beluisteren op Spotify en Apple Podcast. In de AutoRAI Podcast praat voormalig tv-presentator, ervaren PR-man én autoliefhebber Jur Raatjes om de week samen met de redactie van AutoRAI.nl over het opvallendste autonieuws en bijzondere ontwikkelingen in de snel veranderende mobiliteitsbranche. Met geregeld gastoptredens van experts uit de markt.

“De groei zit lekker in AutoRAI.nl. Er liggen nog veel meer plannen op tafel, dus houd ons in de gaten”, zegt Bart. “Door gericht te investeren in met name SEO, social én video gaan we het mooie platform AutoRAI.nl nog veel verder uitbouwen”, voegt Ruben Jason toe.

Meer weten over het bereik van AutoRAI.nl? Of interesse om te sparren over een samenwerking? Aanschuiven in de podcast? Het kan allemaal. Laat het ons weten!