Nieuwe Managing Director en eigenaar Buro N11

Online marketingbureau Buro N11 uit Bodegraven heeft een nieuwe Managing Director en eigenaar: per direct heeft Erik Hardick de meerderheid van de aandelen in de door Henri Stolwijk opgerichte onderneming overgenomen. Daarmee breekt een nieuw hoofdstuk aan in de ruim 28-jarige historie van het bedrijf.

Voor de ongeveer 40 medewerkers heeft de overname louter positieve gevolgen: Erik Hardick ziet kansen voor verdere groei. “Buro N11 beschikt over een mooi portfolio in met name de automotive sector. Buro N11 wordt echter ook steeds meer ingeschakeld door bedrijven in andere branches voor bijvoorbeeld het beheer van de online media of de bouw van de digital assets en het inrichten van de customer journey. Er zit wat dat betreft nog veel groei in de markt.”

De ontwikkeling van Buro N11

Stolwijk richtte Buro N11 op in 1991, na een journalistieke loopbaan onder meer op de redacties van Dagblad Rijn en Gouwe, Algemeen Dagblad en Elseviers Weekblad. Aanvankelijk leverde de onderneming vooral kopij aan diverse media, alras schakelden ondernemingen het bedrijf in voor de levering van teksten voor eigen publicaties. Nadat een eigen Studio aan het dienstenpakket was toegevoegd, groeide Buro N11 in de jaren negentig uit tot communicatiebureau.

Na de eeuwwisseling bewoog het bedrijf mee met de oprukkende digitalisering en ontwikkelde steeds meer diensten op dat terrein. Inmiddels telt Buro N11 bijna 40 medewerkers, onder wie developers, contentmakers en webdesigners. Het bedrijf adviseert en ondersteunt de opdrachtgevers bij het behalen van de communicatiedoelen. Daarnaast onderhoudt en exploiteert Buro N11 een aantal websites in eigen beheer, waaronder AutoRAI.nl en MotorRAI.nl.

Over Erik Hardick

Hardick heeft zijn sporen verdiend op het gebied van (digital) marketing, e-business en innovatie bij onder meer Reed Elsevier, Philips en Kramp. Hij was drie jaar Director Marketing bij Hyundai Nederland voordat hij in 2019 zijn eigen onderneming startte. Hij heeft per direct de taken van Stolwijk binnen Buro N11 overgenomen, wel blijft de oprichter nog betrokken als adviseur bij een aantal projecten en opdrachtgevers.

Voor meer informatie:
Erik Hardick
Managing Director
T: +31 88 003 67 03
M: +31 6 234 20 675
E: erikhardick@n11.nl

Jouw merk in de spotlight?