Experts aan het woord: Accountmanagers

Als ervaren accountmanagers zijn Jantine en Elles hét aanspreekpunt voor veel klanten van Buro N11. Hoe gaan zij te werk? Hoe maken zij het verschil? En wat is het allerleukste van hun werk bij Buro N11?

Welke rol vervul je als accountmanager van Buro N11?

Elles: “Als accountmanager ben je hét aanspreekpunt voor de klant. Die ontzorgen we bij allerlei projecten. Denk bijvoorbeeld aan direct mailings, het organiseren van een evenement of het creëren van online en offline content voor websites en magazines. We staan dichtbij de klant, zijn flexibel en pakken elke opdracht met beide handen aan.”

We staan dichtbij de klant, zijn flexibel en pakken elke opdracht met beide handen aan.

Hoe ga je als accountmanager aan de slag?

Jantine: “Vaak begin je met een heldere briefing. Als de verwachtingen helder geformuleerd zijn, zorgen wij voor een realistische planning binnen het gestelde budget en een strakke offerte. Ook verzamelen we de beste collega’s met de juiste expertise voor elke opdracht. Kortom: als accountmanager zorg je ervoor dat het geregeld wordt.”

Waarvoor kunnen klanten bij jou terecht als accountmanager?

Elles: “Je kan het zo gek niet bedenken of je kunt ervoor terecht bij Buro N11. Dat waarderen onze klanten. Of het nou gaat om interactieve prijslijsten, persberichten en websites of printmedia, flyers, video’s en social media campagnes: Buro N11 heeft een veelzijdig team van ontwikkelaars, vormgevers, redacteurs en marketeers.”

Wat vinden jullie het leukste aan het werk als accountmanager?

Jantine: “Ik geniet van de rol als spin in het web. Ik sta altijd enthousiast voor onze klanten klaar en merk hoe ze dat waarderen. Niet voor niets hebben we vaak een langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers en leveranciers. Regelmatig krijgen we complimenten, waaruit blijkt dat ze ons zien als prettige en betrokken collega’s die flexibel zijn, proactief met klanten meedenken en altijd stand-by staan.”

Het geeft een enorme kick om een haast onmogelijke uitdaging aan te gaan en toch samen die klus te klaren.

Elles: “Met sommige klanten hebben we ondertussen een langlopende en goede samenwerking. Ze vertrouwen erop dat we zelfs met minimale instructies zelfstandig voor hen aan de slag gaan voor een maximaal resultaat. Het geeft een enorme kick om een haast onmogelijke uitdaging aan te gaan en toch samen die klus te klaren.”

Samenwerken?

Benieuwd hoe een samenwerking met Buro N11 ook jouw bedrijf of project verder helpt? Bel ons voor een kennismaking op 088-00 367 00 of mail ons.

JOUW MERK IN DE SPOTLIGHT?