Dit is: Elles Ernste – Projectmanager

Ons team bestaat uit zo’n 40 medewerkers, dus er is altijd wel wat te vertellen. In de rubriek ‘Dit is’ interviewen we een collega over zijn of haar werk, maar ook over dromen, trends en wat we gewoon altijd al van diegene wilden weten. Dit is Elles Ernste!

Hoi, stel je nou eens voor…

Ik ben Elles Ernste, moeder van Anne en Isa en ik woon samen met hen en mijn partner Daniël in Oudewater. Ik werk al tien jaar bij N11 en ben als projectmanager het eerste aanspreekpunt voor een aantal klanten.

Wat vind je het leukst aan je werk?

De afwisseling van de verschillende projecten en de uitdaging bij strakke deadlines. Ik vind het leuk om een mooi project op de juiste manier door ons bedrijf heen te loodsen en dat allemaal binnen de planning.

Wat is je top-3 droomauto’s en waarom?

Ik hou wel van een beetje snelheid dus mijn top 3 bestaat uit een Mini Cooper S (was mijn vorige auto), een Porsche 911 en een Ferrari.

Waar ben je het meest trots op?

Ik ben trots op het N11 team, we vullen elkaar goed aan en weten telkens weer mooie producties te maken voor print, online en social media.

Wat is het laatste boek dat je gelezen hebt?

Tja, dat is een lastige. Ik lees niet veel boeken. De laatste was in de zomervakantie van 2019 en dat boek had ik geleend van een vriendin. Geen idee meer wat de titel was.

Van welke 3 dingen word je blij?

Lekker eten, uitgaan of gezellig borrelen met vrienden thuis en chocola natuurlijk!

Majliss vraagt zich af wat jij zo leuk vindt aan het vieren van carnaval. En hoe weet je elk jaar weer zo’n mooie outfit te bedenken en te maken?

De gezelligheid onderling voorafgaand en tijdens het carnaval is zo leuk! Onze groep bestaat uit 7 meiden en we beginnen een paar maanden van tevoren al met het bedenken van een bepaald thema en dan gaan we het internet afstruinen voor ideeën. Het eindresultaat is meestal heel kleurrijk en we krijgen tijdens het carnaval altijd heel veel complimenten over onze outfits.

Wat luister je in de auto?

Het ligt eraan met wie ik in de auto zit. Op zijn tijd houd ik wel van een beetje housemuziek, maar ik luister ook vaak naar Radio 538. Als onze dochters ook in de auto zitten dan komen De Snollebollekes, K3 en Kinderen voor Kinderen regelmatig voorbij.

Wat is je grootste droom?

Een mooie reis maken met mijn gezin. Een lang weekend weg met vriendinnen naar de zon of sneeuw lijkt me ook nog wel eens leuk en ik heb altijd gezegd dat ik wel eens een maandje wil fungeren als de assistente van de koningin.

Jouw merk in de spotlight?