PR

PR is een vak en wij beheersen dat. Ons team is ingericht om het ideale verlengstuk van elke PR-afdeling te zijn. Denk aan het schrijven of vertalen van een persbericht, maar ook het uitsturen ervan naar de juiste medialijsten. We hebben zelfs ons eigen gemaakte verzendsysteem Persclub XL, waarin we persberichten of uitnodigingen maken, opmaken, verzenden en monitoren. En we staan 24/7 paraat. Verder maken we professionele mediaportals, zodat jouw persberichten, beeldbank en blogs perfect toegankelijk zijn.

Persberichten

Wil je een groot of klein persbericht laten vertalen voor de Nederlandse markt? Of juist een persbericht laten creëren? 

Met ruim 30 jaar ervaring kunnen we heel goed ondersteunen of adviseren bij complexe PR-vraagstukken. 

Een mediaportal is de ideale landingsplek om het nieuws rond jouw merk op één plek te bundelen. Helemaal op maat en zeer gebruiksvriendelijk.

Persclub XL is ons eigen gemaakte verzendsysteem, waarin we persberichten of uitnodigingen maken, opmaken, verzenden en monitoren. En dat 24/7.

Lees meer!

We kunnen het nieuws rondom jouw merk actief monitoren en doorvertalen naar een mediawaarde. Of alerts instellen zodat je niks mist.

Voor korte of lange termijn een ervaren contentspecialist nodig? Op locatie of van afstand? Fulltime of parttime? Kom maar door.

Lees meer!

Cases