Served Rotterdam

Served op
de kaart

Een abonnement voor je telefoon of streamingdienst? Heel normaal. Maar een abonnement op koffie? Dat is bij Served de gewoonste zaak van de wereld. Deze eigenzinnige koffiewinkel en lunchroom aan de Coolsingel in Rotterdam klopte aan bij Buro N11. Onze specialisten hebben, aan de hand van een vernieuwde huisstijl en website, geholpen het vernieuwde Served op de kaart te zetten.

DE uitdaging

“Served heeft ons gevraagd om mee te denken over een sterkere website. Het was midden in coronatijd, aanleiding om een webshop te ontwikkelen waarmee je als ondernemer ook online je klantenkring en bedrijfsmogelijkheden vergroot. Bovendien had Served een huisstijl die nog bewerking nodig had om echt lekker uit de verf te komen. Kortom: Buro N11 kon direct aan de slag!”

Thon van Eijk
Creative director bij Buro N11

De kleur, de typografie, de uitstraling, het logo… Over elk detail is nagedacht.

ONZE WERKWIJZE

“Onze vormgevers hebben ervoor gezorgd dat de Served-huisstijl werd verfijnd op visueel en typografisch gebied. Op basis van onze ontwerpschetsen heeft Served verschillende producten laten maken, zoals menukaarten, koffieblikken, posters, maar ook signing (bordjes in de winkel). Dat vergroot de herkenbaarheid en professionele uitstraling van Served. De lunchroom ziet er nu tot in de puntjes verzorgd uit.”

“De door ons ontwikkelde webshop heeft een overtuigende, herkenbare Served look-and-feel gekregen. Met veel beleving zoals foto- en videomateriaal en dynamische mouse-over gifs. Dankzij onze kennis van development en UX (User Experience) hebben we een complexe abonnementsvorm voor koffie in de webshop toegepast en een logische online klantreis ontwikkeld.”

HET RESULTAAT

“We zijn trots op het eindresultaat. In deze samenwerking hebben we eraan bijgedragen dat de nieuwe huisstijl sterk is neergezet in allerlei praktisch bruikbare producten en uitingen. Met de komst van de nieuwe webshop is Served verder doorgegroeid naar een goed lopende koffiezaak en lunchroom. Dit bedrijf is niet meer weg te denken uit de Rotterdamse Coolsingel. Sterker nog, ze hebben uitgebreid naar een tweede vestiging en binnenkort komt er zelfs een Served on wheels!

REACTIE VAN DE KLANT

“Dit is de reden dat we klant zijn bij Buro N11. Ze zijn flexibel, luisteren goed naar je wensen en leveren een succesvol antwoord op onze uitdaging. We zijn zeer tevreden. Het is fijn om met ze samen te werken”

Paul Schamle
Eigenaar Served

Wil jij dit ook?

Hoe kunnen we jouw bedrijf helpen? Stuur een mailtje, neem telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter. We plannen graag een vrijblijvend adviesgesprek met je in!

andere Cases