Mazda Nederland

INTERACTIEVE PRIJSLIJSTEN

Hoe kom je als autofabrikant tot een moderne en dynamische presentatie van je modellengamma? En hoe ontwikkel je een zo aantrekkelijk en toegankelijk mogelijke online customer journey? Buro N11 heeft de oplossing. In opdracht van Mazda Motor Nederland hebben we interactieve prijslijsten ontwikkeld.

DE UITDAGING

“Mazda Motor Nederland is een eigenzinnig merk qua design en techniek. Ook in de online klantreis willen we innovatief zijn en onze eigen koers kiezen op het gebied van digitalisering en vernieuwing. Daarom zochten we een nieuwe opzet van de online prijslijsten, zodat de klant zich makkelijker kan oriënteren op motoren, kleuren, uitrustingsniveaus en prijzen. Per onderdeel biedt de prijslijst handige aanvullende informatie. Daarnaast kan de bezoeker in de prijslijst direct een proefrit aanvragen of zaken regelen.”

In tegenstelling tot een traditionele prijslijst (PDF) levert de interactieve versie ook gedetailleerde bezoekdata op, waardoor de inhoud beter is af te stemmen op bezoekers.

DE WERKWIJZE

“Onze ambitie is om onze opdrachtgever te ontzorgen, vanaf het allereerste idee tot de laatste details in de uitvoering. Mazda hebben we tussentijds meegenomen bij belangrijke keuzes op het gebied van vormgeving en implementatie. Voor deze nieuwe interactieve prijslijsten hebben we gebruikgemaakt van Maglr. Dit designplatform hebben we ingezet om interactieve content te creëren. Het resultaat biedt de bezoeker veel meer informatie over de uitvoeringen die Mazda aanbiedt. Natuurlijk is de nieuwe prijslijst ook responsief, zodat klanten ook mobiel de prijslijst kunnen doornemen.”

Het resultaat

De interactieve prijslijsten van Mazda Nederland zijn te bekijken op https://prijzen.mazda.nl.

+

0

%

bezoekers

0

%

engagement

+

0

%

tijd per pagina

+

0

%

weergaven

WIL JIJ DIT OOK?

Hoe kunnen we jouw bedrijf helpen? Stuur een mailtje, neem telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter. We plannen graag een vrijblijvend adviesgesprek met je in!

Andere cases