Jumbo Nederland

Newsroom voor Jumbo


Verhalen over je bedrijf, product, merk of organisatie verdienen een eigen online newsroom. Een centrale verzamelplaats met alle persberichten, contacten en bedrijfsinformatie voor journalisten, bloggers, influencers en andere media. Volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines, geschikt voor alle devices en gekoppeld aan de belangrijkste sociale media-kanalen.

DE UITDAGING

“Jumbo wist ons te vinden toen er behoefte ontstond aan een professioneel digitaal platform om de media beter te bereiken. Buro N11 heeft een online newsroom ontwikkeld, het perfecte instrument waarmee je als toonaangevend supermarktbedrijf snel en effectief de media kunt bedienen met nieuwsberichten en corporate verhalen. Persclub XL, onderdeel van Buro N11, heeft voor Jumbo en veel andere bekende merken de ideale maatwerkoplossing gerealiseerd.”

Thon van Eijk
Creative Director bij Buro N11

ONZE WERKWIJZE

“Vanuit Persclub XL hebben we in opdracht van Jumbo een op maat gemaakt digitaal platform ontwikkeld. De Jumbo newsroom en het bijbehorende CMS-systeem is eenvoudig in gebruik, geoptimaliseerd voor zoekmachines en past qua look-and-feel volledig in de brand identity van Jumbo. Nieuwsberichten kunnen in een handomdraai worden uitgestuurd in de vorm van een mailing, gericht aan geselecteerde media met onze Persclub XL-verzendtool. Ook stemmen we met de klant af of en hoe we de resultaten terugkoppelen. Zo kun je goed overzicht houden en waar nodig bijsturen.”

HET RESULTAAT

“Met de ontwikkeling van de newsroom stellen we Jumbo in staat om simpel, snel en effectief de gewenste media-aandacht te realiseren. Deze online voorziening is essentieel voor een grote organisatie, zodat je veel mensen kunt bereiken met waardevolle informatie, nieuwsberichten en achtergrondverhalen. De ontwikkelingen bij de supermarktketen gaan razendsnel waarbij een goed functionerende newsroom essentieel is.”

WIL JIJ DIT OOK?

Hoe kunnen we jouw bedrijf helpen? Stuur een mailtje, neem telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter. We plannen graag een vrijblijvend adviesgesprek met je in!

Andere cases