Autojournalist Bart Oostvogels (30) terug bij AutoRAI.nl

Het redactionele team van een van de grootste en snelst groeiende online mobiliteitsplatforms, AutoRAI.nl, krijgt versterking. Autojournalist Bart Oostvogels keert na bijna een jaar terug en zal samen met Ruben Jason Penders het hoofdredactionele team vormen van AutoRAI.nl, MotorRAI.nl en ZERauto.nl, dé online content channels voor auto- en motorliefhebbers.

Buro N11 is de motor achter het snelgroeiende mobiliteitsplatform

Oostvogels start zijn werkzaamheden per 1 september 2022. “Deze stap voelt voor mij aan als de juiste aangezien ik dolgraag mijn passie voor mobiliteit wil uiten in de breedste zin van het woord. Bovendien zijn deze drie websites gewoon prachtige platforms met ongelofelijk veel potentie”, zegt hij over zijn keuze om terug te keren bij AutoRAI.nl, waar hij van februari 2016 tot november 2021 al eerder werkzaam was. Sinds december 2019 was hij ook hoofdredacteur.

Inmiddels is Bart Oostvogels al bijna veertien jaar werkzaam als autojournalist. Ervaring deed hij onder meer op bij Telegraaf/Autovisie en tot voor kort bij Autoblog. “Kennelijk kruipt het bloed toch waar het niet gaan kan”, zegt de 30-jarige Brabander. “Ik kijk er in ieder geval enorm naar uit om de samenwerking met iedereen in de automotive voort te zetten, zodat we ook in de toekomst mooie video’s en artikelen kunnen maken over alles waardoor Nederland in beweging blijft. Laten we het drieluik van Buro N11 nog groter en succesvoller maken.”

Buro N11 de motor achter mobiliteitsplatform AutoRAI.nl

Het mobiliteitsplatform AutoRAI.nl is in beheer van Buro N11. Erik Hardick, Managing Director van Buro N11, juicht de komst van Bart toe. “Het is een eer en een prachtig signaal voor de ambitie en toekomst van Buro N11, als een jonge ster als Bart besluit terug te keren. Samen met Ruben Jason Penders zal hij de inspirerende hoofdredactie vormen. Ik ben ervan overtuigd dat door innovaties en nieuwe activiteiten, AutoRAI.nl de top van de online mobiliteitsplatformen gaat opschudden.”

Buro N11 is een marketingcommunicatiebureau dat is gespecialiseerd in de auto- en mobiliteitsbranche. Hier werken ruim 40 experts in Content, PR & Marketing. Vanuit die disciplines zijn de online channels AutoRAI.nl, MotorRAI.nl en ZERauto.nl gestart en uitgebouwd, met anno 2022 een half miljoen unieke bezoekers per maand. De ambitie is om snel door te groeien richting die magische grens van het miljoen.

Voor meer informatie kunt u vanzelfsprekend terecht bij Bart (bartoostvogels@n11.nl, 06‑10824001) of Erik Hardick (06-23420675). Uitnodigingen voor interviews evenals statische en dynamische introducties mogen in het vervolg verstuurd worden naar zowel Ruben Jason Penders (rubenjasonpenders@n11.nl) als Bart Oostvogels.