Team

Hallo, wij zijn Buro N11.

Marc Bolier

Consultant
Content is King. Zo simpel is het. Zo moeilijk is het. Het juiste verhaal op de juiste plek op het juiste moment bereikt mensen en creëert meerwaarde.

Nina Zandbergen

Receptionist/Administratie
Aanspreekpunt van Buro N11 en assisteert bij de administratie. Dat gemixt met een tikkeltje OCD én altijd in voor een goed gesprek. Plus… Gek op Sushi.

Celeste Rooswinkel

Project Manager
Enthousiaste en energieke accountmanager. Celeste zoekt altijd naar oplossingen en gaat geen uitdaging uit de weg.

Anja van Jaarsveld-van der Kruk

Schoonmaakster
Schoon genoeg van rommel? Anja ook! En daar maakt ze korte metten mee. Voor haar is het nooit schoon genoeg. Gesneden tomaatje bij de lunch?

Simone Verlaan

Creative Designer
Grafisch ontwerper die ook in haar vrije tijd graag creatief bezig is: bijvoorbeeld met tekenen of het maken van olieverf schilderijen. Echt ontspannen doet Simone met Netflix of tijdens een lunch met vriendinnen!

Niels van den Berg

Contentspecialist
Enthousiaste redacteur met een voorliefde voor alles op vier wielen. Overdag maakt hij graag teksten en video’s en ’s avonds sleutelt hij het liefste aan een oude auto.

Tom Nederend

Manager Digital Marketing
Combineert z’n werk als N11’er met waterpolo op het hoogste niveau van Nederland. Houdt van overzicht, oplossingen en creativiteit. En van sport. Zoveel mogelijk.

Nile Van Leeuwen

Contentspecialist
Ervaren redacteur die alles (en meer) weet over auto’s en autorijden.

Tanja Murray

Project Manager
Accountmanagement, procesmanagement en -analyse, en zo nu en dan ingeschakeld worden als eindredacteur van een Engelse tekst – vanwege haar Australische roots. Tanja draait haar hand nergens voor om! Bij haar staat alles in het teken van een optimale dienstverlening richting de klant.

Wim Otten

Contentspecialist
Doorgewinterd journalist met heldere kijk op content. Thuis in de wereld van motorfietsen, auto’s, vrachtauto’s en techniek. Houdt overzicht in de redactietuin.

Samantha van Schooten

Creative Designer
Grafisch ontwerper die niet stil kan zitten: Samantha is een bezige bij, ontdekt graag nieuwe dingen en blijft zich ontwikkelen. Ze houdt van gezelligheid, Afrika, dansen en lekker eten – vooral als het van de BBQ komt!

Lisanne van Velzen

E-mail & CRM specialist
Een enthousiaste en creatieve mediamaker. Lisanne heeft een zwak voor precisie maar is altijd in voor een grapje. Tennissen, boksen, series/films spelen een grote rol in haar vrijetijd. Voor het vormgeven en verzenden van persberichten, bijhouden van websites en andere online media, ben je bij haar aan het juiste adres.

Silvia Wijsman

Controller
In de rol van financial controller houdt Silvia zich bezig met managementinformatie, offertes, facturatie en procesmanagement.

Majliss Kruger

Contentspecialist
Zorgvuldig redigeert deze eindredacteur uw teksten, tot op de komma nauwkeurig. En met een scherp oog voor vormgeving. Van drukwerk en website tot social media.

Ruben Jason Penders

Contentspecialist & Video
Creatieve contentspecialist met een voorliefde voor EV's, tech en duurzaamheid. In zijn vrije tijd zit hij achter het drumstel en schrijft hij popmuziek.

Edo Kuiper

Contentspecialist
Creatief Projectmanager, in de ruimste zin van het woord. Een magazine? Een website? Een film? U vraagt, wij draaien. En we gaan verder dan dat.

Mijke Vonk

Creative Designer
Deze grafisch ontwerper wordt blij van wind door de wimpers, VPRO, mooie letters, aandoenlijke figuren, haar drie bloedjes, verse bloemen, brood, bier en La Casa de Papel.

Thon van Eijk

Creative Director
Hash tags: #Gouda #1977 #concept #graphic #interactive-design #cartoons #communicatie #schoenmaat 41.

Jaimy Zappeij

Back End Developer
Web development: het maken van iets uit niets met wat woorden waar weinig iets van snappen, #programmerJokes, Hide and seek champion … ; Since 1958

Bas van Agten

Front End Developer
Spreekt meerdere talen, waarvan CSS de mooiste is. Houdt van simpele sites met subtiele interactie en focus op de gebruiker. Steekt de meeste tijd het liefst in een goede fundering.

Maaike Hooghiemstra

Project Manager
Ik werk graag in teamverband samen met klanten of collega’s om toe te werken naar een perfect eindresultaat. Ik ben ervan overtuigd dat de kracht van een goede samenwerking schuilt in het creëren van verbindingen en het vergroten van betrokkenheid. Gestructureerd en georganiseerd werken kan je aan mij over laten, de puntjes op de i vul ik graag in.

Ilse Verweij

Social Media & Contentspecialist
Creatieve copywriter die graag reportages maakt en schrijft over mensen, lifestyle en duurzaamheid. Ontdekt graag onontdekte plekken en houdt van lijstjes, pubquizzen, stedentrips en taal.

Roy Schenk

Creative Designer
Gepassioneerd roofvisser, of eigenlijk gepassioneerd voor alles dat met vissen te maken heeft. In zijn vrije tijd werkt Roy bij Buro N11 als creative front end developer.

Huib Frie

E-mail & CRM specialist
Thuis in de taal van woord en beeld. Huib verzorgt uw wensen van webdesign tot persberichten. Keywords: inzicht en overzicht, design en verhaal, lapsteels en dobro’s.

Erik Hardick

Managing Director
Met een passie voor marketing, genietend als meewerkend voorman van het creatieve talent van Buro N11.

Ilse de Vogel

Administratie
Financiële administratie, urenregistratie, projectadministratie en facturatie. Ilse draait haar hand er niet voor om.

Jantine Raaphorst

Project Manager
In haar rol als enthousiaste account manager vindt Jantine niets leukers dan een klant blij te maken met oplossingen die we met het team bedenken.

Tessa Van Der Werf

Project Manager
Monitort de inzet van uw verzonden persberichten. Om uw doelgroep te bereiken speurt Tessa journalisten op en zorgt ze dat het adressenbestand altijd up-to-date is.

Bart Oostvogels

Contentspecialist
Ervaren automotive journalist én (online) content specialist met oog voor nieuws en sterke teksten. Heeft een passie voor alles met vier wielen, maar geeft voorkeur aan alles wat licht, snel en puur is.

Wouter Vastenhout

Content Manager
Krijgt een allergische reactie van jargon en zegt graag waar het op staat. Pragmatisch en creatief. Verder een pietje-precies. En een leuke vent, voor collega’s en opdrachtgevers.

Elles Ernste

Project Manager
Voor deze duizendpoot met gevoel voor humor is geen uitdaging te gek! Spoedje tussendoor? Met gemak zorgt zij voor een vlekkeloze planning van elk project.

Ellen de Vos

E-mail & CRM specialist
Een spin in het ‘web’. HTMeLLen nieuwsbrieven, persberichten, ontwerpen van sjablonen. Bij Ellen ben je aan het goede adres.

Niels Janson

Contentspecialist
Autoliefhebber in hart en nieren. Houdt van bijna alle auto's, ook in miniatuur. Heeft in het bijzonder een zwak voor oude Amerikanen en rijdt zelf in een Buick. Schrijven is een favoriete bezigheid, zeker als auto’s het onderwerp zijn.

Henri Stolwijk

Adviseur
Leuk: met bijzondere en creatieve mensen bijzondere producties maken. Journalistiek geïnspireerd, maar heel divers. Dingen maken die je ziet én leest.

Ricardo Hagens

Senior Webdeveloper
-

Susan Bruijnen

Vertaal- en dataspecialist
Google is her friend. Om uw doelgroep te bereiken speurt Susan journalisten op en zorgt ze dat het adressenbestand altijd up-to-date is.

Denise Egbers

Project Manager
Begeleidt o.a. de persberichten en blogs van het moment dat ze geschreven worden, tot het moment dat ze de wijde wereld ingestuurd worden. Doet daarnaast graag aan week(end)jes weg, badminton en series/films kijken.

Robin Nieuwhof

SEO & Online Advertising specialist
Geïnteresseerd in alles wat online is. Social media (adverteren), SEO, SEA, websites, webshops en conversie. Wordt blij van conversies, optimalisatie en resultaten... Vooral jouw resultaten.

Paul Spek

Contentspecialist
Als man met veel kilometers op de eindredactie levert hij een grote bijdrage aan de kwaliteit van alle content. Tevens gepassioneerd (model)autoliefhebber.

Ayla Stellingwerf

Project Manager
Een spin in het web, alle ballen in de lucht houden en goed tegen druk kunnen: het klinkt misschien een beetje cliché, maar het zijn wel de eigenschappen die mij een goede projectmanager maken. Wanneer ik niet achter deadlines aan zit, borrel ik graag met familie en vrienden. Maar ik zeg ook zeker geen nee tegen een avondje Netflix op de bank met een grote kop thee.

Over Buro N11

Buro N11 is een nuchter online marketingcommunicatiebureau, gevestigd middenin het prachtige Groene Hart. In Bodegraven om precies te zijn. En werkzaam in het lelijkste pand van Nederland bovendien, toch Douwe Bob? Maar schijn bedriegt zoals zo vaak, onze binnenkant is wonderschoon!

Met bijna 40 specialisten op verschillende vakgebieden zijn we één van de grootste online marketing communicatiebureaus uit de regio. En dat biedt voordelen, want we hebben op vrijwel elk communicatievraagstuk – groot of klein – een antwoord. Een website of webshop laten maken? Een nieuwe huisstijl ontwikkelen? Content nodig? Online marketing advies? Influencers inschakelen? Wij helpen je. En zoeken voor elke uitdaging de juiste oplossing. Wij leveren maatwerk, omdat standaard geen kunst is.

Werkwijze

Alles begint met elkaar begrijpen, dus luisteren we eerst zorgvuldig. En dan denken we na over de juiste oplossing, die past bij de opdrachtgever en het beschikbare budget. Vervolgens stellen we een multidisciplinaire projectteam samen; we kijken per klus welke specialismes in het team nodig zijn, altijd onder leiding van een project manager.

We hebben developers, designers, online marketeers, social media specialisten, e-mailmarketeers en vooral contentmakers. Die laatste groep zorgt voor rake content over elk onderwerp. En voor elke doelgroep. Denk bijvoorbeeld aan SEO-teksten, persberichten, blogs of zelfs complete videoproducties.

AutoRAI.nl, ZERauto.nl en MotorRAI.nl

Sinds de oprichting van het bedrijf in 1991 voelen we ons thuis in de mobiliteitsbranche. Daar ligt onze expertise in het bijzonder. Met het drieluik AutoRAI.nl, ZERauto.nl en MotorRAI.nl hebben we bovendien één van de grootste (auto)nieuwsplatforms van Nederland in eigen beheer. Het is de ideale proeftuin voor onze specialisten om elke dag te experimenteren en verbeteren. Want de enige constante, is de constante verandering!

Koffie of thee drinken in het lelijkste pand van Nederland? Neem contact met ons op!

Wij werken onder andere voor

Kennismaken?

Vinden we leuk! 👍Of bel 088 - 003 67 00