Wij zijn Buro N11

Wij zijn experts in Content, PR & Marketing met een rijke ervaring in de auto- en mobiliteitsbranche. Meer bekendheid, meer bezoekers, meer leads, meer views, meer deelnemers: ons team van specialisten bouwt mee aan uw marketing- en PR-succes.

Jantine Raaphorst

Accountmanager
In haar rol als enthousiaste account manager vindt Jantine niets leukers dan een klant blij te maken met oplossingen die we met het team bedenken.

Erik Hardick

Managing Director
Met een passie voor marketing, genietend als meewerkend voorman van het creatieve talent van Buro N11.

Robin Nieuwhof

Head of Innovation & Data
Geïnteresseerd in alles wat online is. Social media (adverteren), SEO, SEA, websites, webshops en conversie. Wordt blij van conversies, optimalisatie en resultaten... Vooral jouw resultaten.

Tom Nederend

Commercieel Directeur
Combineert z’n werk als N11’er met waterpolo op hoog niveau. Houdt van overzicht, oplossingen en creativiteit. En van sport. Zoveel mogelijk.

Huib Frie

E-mail-, CRM- & videospecialist
Thuis in de taal van woord en beeld. Huib verzorgt uw wensen van webdesign tot persberichten. Keywords: inzicht en overzicht, design en verhaal, lapsteels en dobro’s.

Mijke Vonk

Creative Designer
Deze grafisch ontwerper wordt blij van wind door de wimpers, VPRO, mooie letters, aandoenlijke figuren, haar drie bloedjes, verse bloemen, brood, bier en La Casa de Papel.

Ruben Jason Penders

Content- & Videospecialist
Creatieve contentspecialist met een voorliefde voor EV's, tech en duurzaamheid. In zijn vrije tijd zit hij achter het drumstel en schrijft hij popmuziek.

Marc Bolier

Consultant
Content is King. Zo simpel is het. Zo moeilijk is het. Het juiste verhaal op de juiste plek op het juiste moment bereikt mensen en creëert meerwaarde.

Thon van Eijk

Creative Director
Hash tags: #Gouda #1977 #concept #graphic #interactive-design #cartoons #communicatie #schoenmaat 41.

Susan Bruijnen

Vertaal- & Dataspecialist
Google is her friend. Om uw doelgroep te bereiken speurt Susan journalisten op en zorgt ze dat het adressenbestand altijd up-to-date is.

Ilse de Vogel

Assistent Controller
Financiële administratie, urenregistratie, projectadministratie en facturatie. Ilse draait haar hand er niet voor om.

Bart Oostvogels

Hoofdredacteur AutoRAI.nl
Ervaren automotive journalist én (online) content specialist met oog voor nieuws en sterke teksten. Heeft een passie voor alles met vier wielen, maar geeft voorkeur aan alles wat licht, snel en puur is.

Gerben Witten

Accountmanager
Ex-autojournalist die eindeloos kan mijmeren over auto’s, fietsen en HiFi. Kilometervreter op zowel twee als vier wielen, bij voorkeur ‘bestemming onbekend’ of oorden waar de wonderen de wereld nog niet uit zijn. Liever een ander gespreksonderwerp? Bring it on!

Celeste Rooswinkel

Accountmanager & Planning
Enthousiaste en energieke accountmanager. Celeste zoekt altijd naar oplossingen en gaat geen uitdaging uit de weg.

Jules van der Leeuw

Content Specialist/Autojournalist
Nieuwsgierige en veelzijdige verhalenmaker. Kritisch en betrokken collega. Wil effectief en aanstekelijk een boodschap overbrengen, het liefst met een knipoog of kwinkslag.

Alisha Diersmann

Accountmanager
Begonnen als administratief medewerkster bij N11, doorgegroeid naar accountmanager. Liefde voor schattige honden en in bezit van een prachtige Golden Retriever. Een goed weekend begint voor mij met een bagel en een ijskoffie.

Renate Molleman

Digital Content Specialist
Creatieveling die altijd alles vastlegt en up-to-date is van sociale mediatrends! In haar vrije tijd illustreert Renate digitale portretten en tekeningen. Binnen Buro N11 is zij druk in de weer met blogberichten, persberichten en nieuwsbrieven.

Ruben de Baat

Creative Designer - Digital Support
Houdt van creatief bezig te zijn, aan computers te sleutelen, reizen, tekenen en gamen met vrienden.

Silvia Wijsman

Controller
In de rol van financial controller houdt Silvia zich bezig met managementinformatie, offertes, facturatie en procesmanagement.

Peter Straathof

E-mailmarketeer
Competitief en resultaatgericht – ik ga altijd voor verbeteringen. Soms door de data te analyseren, soms door een tandje bij te zetten.

Tanja Murray

Director Operations
Accountmanagement, procesmanagement en -analyse, en zo nu en dan ingeschakeld worden als eindredacteur van een Engelse tekst – vanwege haar Australische roots. Tanja draait haar hand nergens voor om! Bij haar staat alles in het teken van een optimale dienstverlening richting de klant.

Majliss Kruger

Contentspecialist & Eindredacteur
Zorgvuldig redigeert deze eindredacteur uw teksten, tot op de komma nauwkeurig. En met een scherp oog voor vormgeving. Van drukwerk en website tot social media.

Nile Van Leeuwen

Contentspecialist
Ervaren redacteur die alles (en meer) weet over auto’s en autorijden.

Samantha van de Panne

Creative Designer - Digital Support
Grafisch ontwerper die niet stil kan zitten: Samantha is een bezige bij, ontdekt graag nieuwe dingen en blijft zich ontwikkelen. Ze houdt van gezelligheid, Afrika, dansen en lekker eten – vooral als het van de BBQ komt!

Paul Spek

Contentspecialist & Eindredacteur
Als man met veel kilometers op de eindredactie levert hij een grote bijdrage aan de kwaliteit van alle content. Tevens gepassioneerd (model)autoliefhebber.

Elles Ernste

Accountmanager
Voor deze duizendpoot met gevoel voor humor is geen uitdaging te gek! Spoedje tussendoor? Met gemak zorgt zij voor een vlekkeloze planning van elk project.

Niels Janson

Contentspecialist
Autoliefhebber in hart en nieren. Houdt van bijna alle auto's, ook in miniatuur. Heeft in het bijzonder een zwak voor oude Amerikanen en rijdt zelf in een Buick. Schrijven is een favoriete bezigheid, zeker als auto’s het onderwerp zijn.

Tessa van der Werf

Accountmanager
Monitort de inzet van uw verzonden persberichten. Om uw doelgroep te bereiken speurt Tessa journalisten op en zorgt ze dat het adressenbestand altijd up-to-date is.

Edo Kuiper

Contentspecialist
Creatief Projectmanager, in de ruimste zin van het woord. Een magazine? Een website? Een film? U vraagt, wij draaien. En we gaan verder dan dat.

Wim Otten

Chef Redactie
Doorgewinterd journalist met heldere kijk op content. Thuis in de wereld van motorfietsen, auto’s, vrachtauto’s en techniek. Houdt overzicht in de redactietuin.

Kevin Hemmer

Contentspecialist
Combineert als contentspecialist bij Buro N11 zijn passies auto’s, content en marketing. Rijdt in zijn vrije tijd graag motor en trapt iedere zaterdag een balletje in een vriendenteam.

Wij zijn experts in Content, PR & Marketing met een rijke ervaring in de auto- en mobiliteitsbranche. 

We bedenken, maken, meten en optimaliseren campagnes en platformen, e-brochures en websites, magazines en newsrooms, events en influencer activaties. Dat doen we met specialisten in eigen huis, zoals developers, designers, online marketeers, social media-managers, content creators en e-mailmarketeers.  
 
Zo stellen we voor elke marketing- en PR-vraag een team samen met de juiste kennis en ervaring

Auto’s & Mobiliteit

Buro N11 is gespecialiseerd in de auto- en mobiliteitsbranche. We werken onder meer voor BMW, Mazda, BOVAG, Hyundai, Volvo, Toyota, Renault, Opel, Fiat, Peugeot en Citroën. Gaat het over vervoer of heeft het wielen, dan denken en doen we graag mee.

AutoRAI.nl, ZERauto.nl en MotorRAI.nl

Met het drieluik AutoRAI.nl, ZERauto.nl en MotorRAI.nl beheren we één van de grootste online content channels voor auto- en motorliefhebbers.

Koffie of thee drinken in het lelijkste pand van Nederland? Neem contact met ons op!

Wij werken onder andere voor

Kennismaken?

Vinden we leuk! 👍    Of bel 088 - 003 67 00