Team

Hallo, wij zijn Buro N11.

Tom Nederend

Commercieel Directeur
Combineert z’n werk als N11’er met waterpolo op hoog niveau. Houdt van overzicht, oplossingen en creativiteit. En van sport. Zoveel mogelijk.

Samantha van de Panne

Creative Designer
Grafisch ontwerper die niet stil kan zitten: Samantha is een bezige bij, ontdekt graag nieuwe dingen en blijft zich ontwikkelen. Ze houdt van gezelligheid, Afrika, dansen en lekker eten – vooral als het van de BBQ komt!

Peter Straathof

E-mailmarketeer
Competitief en resultaatgericht – ik ga altijd voor verbeteringen. Soms door de data te analyseren, soms door een tandje bij te zetten.

Huib Frie

E-mail-, CRM- & videospecialist
Thuis in de taal van woord en beeld. Huib verzorgt uw wensen van webdesign tot persberichten. Keywords: inzicht en overzicht, design en verhaal, lapsteels en dobro’s.

Gerben Witten

Accountmanager
Ex-autojournalist die eindeloos kan mijmeren over auto’s, fietsen en HiFi. Kilometervreter op zowel twee als vier wielen, bij voorkeur ‘bestemming onbekend’ of oorden waar de wonderen de wereld nog niet uit zijn. Liever een ander gespreksonderwerp? Bring it on!

Tanja Murray

Director Operations
Accountmanagement, procesmanagement en -analyse, en zo nu en dan ingeschakeld worden als eindredacteur van een Engelse tekst – vanwege haar Australische roots. Tanja draait haar hand nergens voor om! Bij haar staat alles in het teken van een optimale dienstverlening richting de klant.

Jantine Raaphorst

Accountmanager
In haar rol als enthousiaste account manager vindt Jantine niets leukers dan een klant blij te maken met oplossingen die we met het team bedenken.

Erik Hardick

Managing Director
Met een passie voor marketing, genietend als meewerkend voorman van het creatieve talent van Buro N11.

Ruben de Baat

Creative Designer
Houdt van creatief bezig te zijn, aan computers te sleutelen, reizen, tekenen en gamen met vrienden.

Lisanne van Velzen

Accountmanager
Een enthousiaste en creatieve mediamaker. Lisanne heeft een zwak voor precisie maar is altijd in voor een grapje. Tennissen, boksen, series/films spelen een grote rol in haar vrijetijd. Voor het vormgeven en verzenden van persberichten, bijhouden van websites en andere online media, ben je bij haar aan het juiste adres.

Silvia Wijsman

Controller
In de rol van financial controller houdt Silvia zich bezig met managementinformatie, offertes, facturatie en procesmanagement.

Wouter Vastenhout

Contentmanager
Krijgt een allergische reactie van jargon en zegt graag waar het op staat. Pragmatisch en creatief. Verder een pietje-precies. En een leuke vent, voor collega’s en opdrachtgevers.

Nile Van Leeuwen

Contentspecialist
Ervaren redacteur die alles (en meer) weet over auto’s en autorijden.

Niels Janson

Contentspecialist
Autoliefhebber in hart en nieren. Houdt van bijna alle auto's, ook in miniatuur. Heeft in het bijzonder een zwak voor oude Amerikanen en rijdt zelf in een Buick. Schrijven is een favoriete bezigheid, zeker als auto’s het onderwerp zijn.

Tessa van der Werf

Accountmanager
Monitort de inzet van uw verzonden persberichten. Om uw doelgroep te bereiken speurt Tessa journalisten op en zorgt ze dat het adressenbestand altijd up-to-date is.

Paul Spek

Contentspecialist & Eindredacteur
Als man met veel kilometers op de eindredactie levert hij een grote bijdrage aan de kwaliteit van alle content. Tevens gepassioneerd (model)autoliefhebber.

Robin Nieuwhof

Head of Innovation & Data
Geïnteresseerd in alles wat online is. Social media (adverteren), SEO, SEA, websites, webshops en conversie. Wordt blij van conversies, optimalisatie en resultaten... Vooral jouw resultaten.

Celeste Rooswinkel

Accountmanager & Planning
Enthousiaste en energieke accountmanager. Celeste zoekt altijd naar oplossingen en gaat geen uitdaging uit de weg.

Alisha Diersmann

Administratief medewerkster
Laatste stop van mijn tussenjaar: administratief medewerkster bij N11. Daarna een job als fulltime student in Rotterdam. Liefde voor schattige honden en in bezit van een prachtige Golden Retriever. Een goed weekend begint voor mij met een bagel en een ijskoffie.

Susan Bruijnen

Vertaal- & Dataspecialist
Google is her friend. Om uw doelgroep te bereiken speurt Susan journalisten op en zorgt ze dat het adressenbestand altijd up-to-date is.

Nina Zandbergen

Office Manager
Aanspreekpunt van Buro N11 en assisteert bij de administratie. Dat gemixt met een tikkeltje OCD én altijd in voor een goed gesprek. Plus… Gek op Sushi.

Ilse de Vogel

Assistent Controller
Financiële administratie, urenregistratie, projectadministratie en facturatie. Ilse draait haar hand er niet voor om.

Thon van Eijk

Creative Director
Hash tags: #Gouda #1977 #concept #graphic #interactive-design #cartoons #communicatie #schoenmaat 41.

Ruben Jason Penders

Content- & Videospecialist
Creatieve contentspecialist met een voorliefde voor EV's, tech en duurzaamheid. In zijn vrije tijd zit hij achter het drumstel en schrijft hij popmuziek.

Ilse Verweij

Head of Persclub & Social
Creatieve copywriter die graag reportages maakt en schrijft over mensen, lifestyle en duurzaamheid. Ontdekt graag onontdekte plekken en houdt van lijstjes, pubquizzen, stedentrips en taal.

Pepijn Hentenaar

Consultant
Als televisiemaker heeft Pepijn zijn sporen ruim verdiend: hij werkte op sleutelposities bij redacties van o.a. DWDD, College Tour en Nieuwsuur. Maakt nu voor RTL de talkshow van Humberto Tan en is al een aantal jaar consultant op het gebied van commerciële content met als specialisatie video. Altijd een goed humeur!

Marc Bolier

Consultant
Content is King. Zo simpel is het. Zo moeilijk is het. Het juiste verhaal op de juiste plek op het juiste moment bereikt mensen en creëert meerwaarde.

Elles Ernste

Accountmanager
Voor deze duizendpoot met gevoel voor humor is geen uitdaging te gek! Spoedje tussendoor? Met gemak zorgt zij voor een vlekkeloze planning van elk project.

Majliss Kruger

Contentspecialist & Eindredacteur
Zorgvuldig redigeert deze eindredacteur uw teksten, tot op de komma nauwkeurig. En met een scherp oog voor vormgeving. Van drukwerk en website tot social media.

Mijke Vonk

Creative Designer
Deze grafisch ontwerper wordt blij van wind door de wimpers, VPRO, mooie letters, aandoenlijke figuren, haar drie bloedjes, verse bloemen, brood, bier en La Casa de Papel.

Sergio van Berkel Acosta

Webdeveloper
I am a Web Developer who loves to explore new things every day and turning my ideas into real projects that people can see. Never stop learning!

Wim Otten

Chef Redactie
Doorgewinterd journalist met heldere kijk op content. Thuis in de wereld van motorfietsen, auto’s, vrachtauto’s en techniek. Houdt overzicht in de redactietuin.

Anja van Jaarsveld-van der Kruk

Interieurverzorgster
Schoon genoeg van rommel? Anja ook! En daar maakt ze korte metten mee. Voor haar is het nooit schoon genoeg. Gesneden tomaatje bij de lunch?

Edo Kuiper

Contentspecialist
Creatief Projectmanager, in de ruimste zin van het woord. Een magazine? Een website? Een film? U vraagt, wij draaien. En we gaan verder dan dat.

Over Buro N11

Buro N11 is gespecialiseerd in Content, PR & Marketing en gevestigd middenin het prachtige Groene Hart. In Bodegraven om precies te zijn. Hoe je ons het beste kunt omschrijven? Nuchter, loyaal, creatief en oplossingsgericht. En dat al bijna 30 jaar.

Met bijna 40 specialisten op verschillende vakgebieden zijn we één van de grootste creatieve bureaus uit de regio. En dat biedt voordelen, want we hebben op vrijwel elk content-, PR- of marketingvraagstuk een antwoord. Een website of webshop laten maken? Een nieuwe huisstijl ontwikkelen? Content nodig? Online marketing advies? Influencers inschakelen? Wij helpen je. En zoeken voor elke uitdaging de juiste oplossing. Wij leveren maatwerk, omdat standaard geen kunst is.

Werkwijze

Alles begint met elkaar begrijpen, dus luisteren we eerst zorgvuldig. En dan denken we na over de juiste oplossing, die past bij de opdrachtgever en het beschikbare budget. Vervolgens stellen we een multidisciplinaire projectteam samen; we kijken per klus welke specialismes in het team nodig zijn, altijd onder leiding van een project manager.

We hebben developers, designers, online marketeers, social media specialisten, e-mailmarketeers, dataspecialisten en vooral contentmakers. Die laatste groep zorgt voor rake content over elk onderwerp. En voor elke doelgroep. Denk bijvoorbeeld aan SEO-teksten, persberichten, blogs of zelfs complete videoproducties.

AutoRAI.nl, ZERauto.nl en MotorRAI.nl

Sinds de oprichting van het bedrijf in 1991 voelen we ons thuis in de mobiliteitsbranche. Daar ligt onze expertise in het bijzonder. Met het drieluik AutoRAI.nl, ZERauto.nl en MotorRAI.nl hebben we bovendien één van de grootste (auto)nieuwsplatforms van Nederland in eigen beheer. Het is de ideale proeftuin voor onze specialisten om elke dag te experimenteren en verbeteren. Want de enige constante, is de constante verandering!

Koffie of thee drinken in het lelijkste pand van Nederland? Neem contact met ons op!

Wij werken onder andere voor

Kennismaken?

Vinden we leuk! 👍    Of bel 088 - 003 67 00