Ervaren contentmaker met passie voor auto’s nodig?

Buro N11 biedt aan voor detachering:

CONTENT SPECIALIST MET PASSIE VOOR AUTO’S

Onze kandidaat verenigt een grote kennis van en passie voor auto’s met brede contentervaring. Daarmee past hij perfect binnen een automotive marcom-, digital of PR-team.

Naast het maken, checken en upgraden van teksten kan hij ook goed uit de voeten met foto- en videowerk. Dat is inclusief het nabewerken ervan. Ook het onderhouden van websites, newsrooms, webshops en social-mediakanalen is voor hem vertrouwd terrein. Daarmee is deze kandidaat een opvallend breed inzetbare content creator.

Hij is een teamspeler, staat klaar met eigen ideeën en is nieuwsgierig en initiatiefrijk. Ook communiceert hij makkelijk en staat hij open voor andere inzichten. Samen met zijn enthousiasme werkt dat natuurlijk lekker samen.

Onze kandidaat wil graag aan de slag bij een automotive partij. Hij is vanaf 1 september 2022 beschikbaar voor 5 dagen per week (36-40 uur).

Samenvatting:
– Ervaren contentmaker, tekst & beeld
– Zeer veel autokennis
– Goeie teamspeler, prettig in de omgang
– Kan goed plannen en zelfstandig werken

Buro N11 detacheert

Buro N11 detacheert automotive content creators met interesse in en kennis van (auto)mobiliteit. Zij worden 1-op-1 begeleid door een ervaren collega. Daarnaast werken ze een vast aantal dagen per week (in overleg) in Bodegraven met het N11-team. Op die manier bouwen we aan een goede samenwerking en verdere professionele groei.

Meer weten? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Heb je vragen en/of suggesties?

Neem dan contact met ons op.