Team

Hello, we are Buro N11.

Elles Ernste

Project Manager
Voor deze duizendpoot met gevoel voor humor is geen uitdaging te gek! Spoedje tussendoor? Met gemak zorgt zij voor een vlekkeloze planning van elk project.

Susan Bruijnen

Vertaal- en dataspecialist
Google is her friend. Om uw doelgroep te bereiken speurt Susan journalisten op en zorgt ze dat het adressenbestand altijd up-to-date is.

Lisanne van Velzen

E-mail & CRM specialist
Een enthousiaste en creatieve mediamaker. Lisanne heeft een zwak voor precisie maar is altijd in voor een grapje. Tennissen, boksen, series/films spelen een grote rol in haar vrijetijd. Voor het vormgeven en verzenden van persberichten, bijhouden van websites en andere online media, ben je bij haar aan het juiste adres.

Nile Van Leeuwen

Contentspecialist
Ervaren redacteur die alles (en meer) weet over auto’s en autorijden.

Anja van Jaarsveld-van der Kruk

Schoonmaakster
Schoon genoeg van rommel? Anja ook! En daar maakt ze korte metten mee. Voor haar is het nooit schoon genoeg. Gesneden tomaatje bij de lunch?

Niels Janson

Contentspecialist
Autoliefhebber in hart en nieren. Houdt van bijna alle auto's, ook in miniatuur. Heeft in het bijzonder een zwak voor oude Amerikanen en rijdt zelf in een Buick. Schrijven is een favoriete bezigheid, zeker als auto’s het onderwerp zijn.

Nina Zandbergen

Receptionist/Administratie
Aanspreekpunt van Buro N11 en assisteert bij de administratie. Dat gemixt met een tikkeltje OCD én altijd in voor een goed gesprek. Plus… Gek op Sushi.

Tom Nederend

Manager Digital Marketing
Combineert z’n werk als N11’er met waterpolo op het hoogste niveau van Nederland. Houdt van overzicht, oplossingen en creativiteit. En van sport. Zoveel mogelijk.

Bas van Agten

Front End Developer
Spreekt meerdere talen, waarvan CSS de mooiste is. Houdt van simpele sites met subtiele interactie en focus op de gebruiker. Steekt de meeste tijd het liefst in een goede fundering.

Mijke Vonk

Creative Designer
Deze grafisch ontwerper wordt blij van wind door de wimpers, VPRO, mooie letters, aandoenlijke figuren, haar drie bloedjes, verse bloemen, brood, bier en La Casa de Papel.

Thon van Eijk

Creative Director
Hash tags: #Gouda #1977 #concept #graphic #interactive-design #cartoons #communicatie #schoenmaat 41.

Wim Otten

Contentspecialist
Doorgewinterd journalist met heldere kijk op content. Thuis in de wereld van motorfietsen, auto’s, vrachtauto’s en techniek. Houdt overzicht in de redactietuin.

Tanja Murray

Project Manager
Accountmanagement, procesmanagement en -analyse, en zo nu en dan ingeschakeld worden als eindredacteur van een Engelse tekst – vanwege haar Australische roots. Tanja draait haar hand nergens voor om! Bij haar staat alles in het teken van een optimale dienstverlening richting de klant.

Ruben Jason Penders

Contentspecialist & Video
Creatieve contentspecialist met een voorliefde voor EV's, tech en duurzaamheid. In zijn vrije tijd zit hij achter het drumstel en schrijft hij popmuziek.

Ellen de Vos

E-mail & CRM specialist
Een spin in het ‘web’. HTMeLLen nieuwsbrieven, persberichten, ontwerpen van sjablonen. Bij Ellen ben je aan het goede adres.

Marc Bolier

Consultant
Content is King. Zo simpel is het. Zo moeilijk is het. Het juiste verhaal op de juiste plek op het juiste moment bereikt mensen en creëert meerwaarde.

Huib Frie

E-mail & CRM specialist
Thuis in de taal van woord en beeld. Huib verzorgt uw wensen van webdesign tot persberichten. Keywords: inzicht en overzicht, design en verhaal, lapsteels en dobro’s.

Majliss Kruger

Contentspecialist
Zorgvuldig redigeert deze eindredacteur uw teksten, tot op de komma nauwkeurig. En met een scherp oog voor vormgeving. Van drukwerk en website tot social media.

Bart Oostvogels

Contentspecialist
Ervaren automotive journalist én (online) content specialist met oog voor nieuws en sterke teksten. Heeft een passie voor alles met vier wielen, maar geeft voorkeur aan alles wat licht, snel en puur is.

Erik Hardick

Managing Director
Met een passie voor marketing, genietend als meewerkend voorman van het creatieve talent van Buro N11.

Robin Nieuwhof

SEO & Online Advertising specialist
Geïnteresseerd in alles wat online is. Social media (adverteren), SEO, SEA, websites, webshops en conversie. Wordt blij van conversies, optimalisatie en resultaten... Vooral jouw resultaten.

Wouter Vastenhout

Content Manager
Krijgt een allergische reactie van jargon en zegt graag waar het op staat. Pragmatisch en creatief. Verder een pietje-precies. En een leuke vent, voor collega’s en opdrachtgevers.

Edo Kuiper

Contentspecialist
Creatief Projectmanager, in de ruimste zin van het woord. Een magazine? Een website? Een film? U vraagt, wij draaien. En we gaan verder dan dat.

Ruben de Baat

Stagiair Studio
Houdt van creatief bezig te zijn, aan computers te sleutelen, reizen, tekenen en gamen met vrienden.

Ilse de Vogel

Administratie
Financiële administratie, urenregistratie, projectadministratie en facturatie. Ilse draait haar hand er niet voor om.

Celeste Rooswinkel

Project Manager
Enthousiaste en energieke accountmanager. Celeste zoekt altijd naar oplossingen en gaat geen uitdaging uit de weg.

Silvia Wijsman

Controller
In de rol van financial controller houdt Silvia zich bezig met managementinformatie, offertes, facturatie en procesmanagement.

Tessa Van Der Werf

Project Manager
Monitort de inzet van uw verzonden persberichten. Om uw doelgroep te bereiken speurt Tessa journalisten op en zorgt ze dat het adressenbestand altijd up-to-date is.

Ilse Verweij

Social Media & Contentspecialist
Creatieve copywriter die graag reportages maakt en schrijft over mensen, lifestyle en duurzaamheid. Ontdekt graag onontdekte plekken en houdt van lijstjes, pubquizzen, stedentrips en taal.

Paul Spek

Contentspecialist
Als man met veel kilometers op de eindredactie levert hij een grote bijdrage aan de kwaliteit van alle content. Tevens gepassioneerd (model)autoliefhebber.

Jantine Raaphorst

Project Manager
In haar rol als enthousiaste account manager vindt Jantine niets leukers dan een klant blij te maken met oplossingen die we met het team bedenken.

Samantha van Schooten

Creative Designer
Grafisch ontwerper die niet stil kan zitten: Samantha is een bezige bij, ontdekt graag nieuwe dingen en blijft zich ontwikkelen. Ze houdt van gezelligheid, Afrika, dansen en lekker eten – vooral als het van de BBQ komt!

Ricardo Hagens

Senior Webdeveloper
-

About Buro N11

Buro N11 specializes in Content, PR & Marketing and located in the middle of the beautiful Green Heart. In Bodegraven to be exact. How best to describe us? Sober, loyal, creative and solution-oriented. And that’s been almost 30 years.

With almost 40 specialists in different fields, we are one of the largest creative agencies in the region. And that offers advantages, because we have an answer to almost every content, PR or marketing issue. Have a website or webshop made? Develop a new corporate identity? Need content? Online marketing advice? Enable influencers? We’ll help you. And find the right solution for every challenge. We deliver customization, because standard is not art.

Method

Everything starts to understand each other, so we listen carefully first. And then we think about the right solution, which suits the client and the available budget. Then we put together a multidisciplinary project team; we look at which specialties in the team are needed per job, always under the direction of a project manager.

We have developers, designers, online marketers, social media specialists, email marketers, data specialists and especially content makers. The latter group provides rake content on every topic. And for every target group. For example, SEO texts, press releases, blogs or even complete video productions.

AutoRAI.nl, ZERauto.nl and MotorRAI.nl

Since the company was founded in 1991, we have felt at home in the mobility industry. That’s where our expertise is in particular. With the triptych AutoRAI.nl, ZERauto.nl and MotorRAI.nl we also have one of the largest (car) news platforms in the Netherlands in our own management. It is the ideal test garden for our specialists to experiment and improve every day. Because the only constant, is the constant change!

Drinking coffee or tea in the ugliest building in the Netherlands? Contact us!

We work for

Meetup?

We love that! 👍    Or call 088 - 003 67 00