Dit is: Lisanne van Velzen – E-mail & CRM specialist

Ons team bestaat uit zo’n 40 medewerkers, dus er is altijd wel wat te vertellen. In de rubriek ‘Dit is’ interviewen we een collega over zijn of haar werk, maar ook over dromen, trends en wat we gewoon altijd al van diegene wilden weten. Dit is Lisanne van Velzen!

Hoi Lisanne! Wie ben je en wat doe je bij Buro N11? Ik ben Lisanne van Velzen, 27 jaar en ik woon in Haastrecht. Sinds maart 2017 ben ik werkzaam bij Buro N11. Mijn dagelijkse bezigheden zijn erg verschillend: zo houd ik mij bezig met het opmaken, versturen en plaatsen van persberichten en publiceer ik artikelen op diverse websites. Daardoor werk ik met veel verschillende content management systemen. Ook verzorg ik Photoshop-klussen of kleine aanpassingen aan brochures, ik ben van alle markten thuis! Tot slot houd ik me bezig met de planning van mijn collega’s. Projecten komen via de projectmanagers bij mij binnen, ik plan ze vervolgens in bij de juiste persoon en zorg ook dat de planning nageleefd wordt.

Wat vind je er leuk aan? Vooral de verschillende werkzaamheden vind ik erg leuk! Geen dag is hetzelfde. En ook de sfeer is goed, iedereen is altijd wel in voor een grapje.

Waar ben je het meest trots op? Op alles wat ik tot nu toe geleerd heb. Yimb is ook iets waar ik trots op ben, vooral omdat hiermee ingespeeld wordt op een groeiende ontwikkeling/trend.

Hoe blijf je op de hoogte van wat er in jouw vakgebied speelt? Op dit moment ben ik bezig met een opleiding Webdesign en Grafisch ontwerpen. Omdat dit een recente studie is, leer ik veel nieuwe dingen.

Wat is het laatste boek dat je hebt gelezen? Deel drie van Game of Thrones. In het Engels!

Welke trends zie je voor 2019? Algemene nieuwsbrieven zie je steeds minder vaak. De content van nieuwsbrieven wordt steeds meer gericht op de ontvanger, en ik verwacht dat deze trend zich in 2019 verder gaat ontwikkelen. Het persoonlijk maken en segmenteren van e-mails zal steeds vaker gebruikt worden. Het wordt heel belangrijk om de ontvanger persoonlijk te prikkelen door middel van gepersonaliseerde content. Weet dus wie je doelgroep is!
Ook het gebruiken van influencers wordt steeds belangrijker. Buro N11 heeft samen met Hein van Dam de influencer-tool Yimb gebouwd, waarmee we direct op deze ontwikkeling inspelen.

Over de foto: wat zit er op je hoofd? Een tennisbal. Buiten het werk om ben ik erg actief met de tennissport bezig. Ik tennis ongeveer drie keer in de week en op vrijdagavond speel ik competitie. Vooral de borrel na de wedstrijd valt bij mij erg goed in de smaak! Daarnaast houd ik mij bezig met de social media van de vereniging én zit ik in de padelcommissie.

Van welke drie dingen word je blij? – Kaasfondue

  • Het regelen van mijn eigen bruiloft
  • Spelletjesavonden met vrienden

Wat luister je in de auto? Dat is heel verschillend; ik heb niet één soort muziek waar ik altijd naar luister. De ene keer luister ik naar 90’s R&B, de andere keer Queen of juist wat meer richting latin, dancehall en reggae. Waar dat vandaan komt? Ik heb een half jaar stage gelopen op Curaçao en sinsdien luister ik daar zo af en toe heel graag naar.

Wat is je grootste droom? Trouwen, een droom die binnenkort al uit gaat komen! Een koophuis zou ook mooi zijn en uiteraard wil ik op een gegeven moment kinderen. Een mooie reis lijkt me ook wel wat, naar Canada of Amerika bijvoorbeeld.

Welke vraag zou je aan welke collega willen stellen? Ilse (de Vogel), heb jij je uren al geboekt?