Dit is: Jantine Raaphorst – Projectmanager

Ons team bestaat uit zo’n 40 medewerkers, dus er is altijd wel wat te vertellen. In de rubriek ‘Dit is’ interviewen we een collega over zijn of haar werk, maar ook over dromen, trends en wat we gewoon altijd al van diegene wilden weten. Dit is Jantine Raaphorst!

Hoi, wie ben je en wat doe je bij Buro N11?

Mijn naam is Jantine Raaphorst, ik ben 41 jaar en woon in Bodegraven met mijn man René en dochters Lisa en Sanne. Ik ben al vanaf 1998 werkzaam bij Buro N11 als Projectmanager.

Wat vind je er leuk aan?

Ik vind het heel erg leuk om projecten van A tot Z te regelen: van nieuwsbrieven tot personeelsmagazines, en van visitekaartjes tot kerstpakketten. Hoewel de focus steeds meer op online komt te liggen, doen we ook nog veel met print. Het contact dat ik dan bijvoorbeeld met klanten, drukkers of andere leveranciers heb, maakt mijn werk interessant, afwisselend en erg leuk.

Waar ben je het meest trots op?

Dat we al zo lang bestaan en altijd blijven meebewegen! En dat we met sommige klanten al zo ontzettend lang werken.

Hoe blijf je op de hoogte van wat er in jouw vakgebied speelt?

Inspiratie is overal: ik heb een kast vol met bijzondere of gekke enveloppen en geschenkverpakkingen. Krijg je zelf iets, houd je het in je achterhoofd voor de klant. Het komt altijd nog een keertje van pas.

Wat is het laatste boek dat je hebt gelezen?

De nieuwste thriller van Esther Verhoef, Façade.

Over de foto: vanwaar het tennisracket?

Ik tennis heel graag en blijf nog liever hangen bij de tennisbaan, supergezellig.

Van welke drie dingen word je blij?

Gezelligheid met mijn vrienden en familie, dansen en op vakantie! Ik ben net terug van een weekend Malaga met vriendinnen.

Wat luister je in de auto?

Eigenlijk hou ik van alle soorten muziek, maar in de auto draai ik het liefst de Top 40. Lekker meezingen!

Wat is je grootste droom?

Shoppen met de meiden in New York. Of een paar maanden reizen door Noord- en Zuid-Amerika.

Welke vraag zou je aan welke collega willen stellen?

Huib, ik ben zó benieuwd wat jij aan je vingers hebt zitten op de N11-foto? Vertel?!