Dit is: Ilse de Vogel – administratie

Ons team bestaat uit zo’n 40 medewerkers, dus er is altijd wel wat te vertellen. In de rubriek ‘Dit is’ interviewen we een collega over zijn of haar werk, maar ook over dromen, trends en wat we gewoon altijd al van diegene wilden weten. Dit is Ilse de Vogel!

Hoi Ilse! Wie ben je en wat doe je bij Buro N11? Ik ben Ilse de Vogel, 44 jaar jong en al 20 jaar werkzaam bij Buro N11. Ik werk op de administratie.

Wat vind je er leuk aan? Het is afwisselend: ik maak offertes en facturen, doe nacalculaties, regel de salarisadministratie en nog veel meer. En uiteraard de gezellige collega’s!

Waar ben je het meest trots op? Dat we als bedrijf heel veel trouwe klanten hebben.

Hoe blijf je op de hoogte van wat er in jouw vakgebied speelt? We krijgen regelmatig nieuwsbrieven en die lees ik goed door.

Wat is het laatste boek dat je hebt gelezen? Ik ben net op vakantie geweest naar Turkije, waar ik een week lang heerlijk heb geluierd in de zon en ook veel boeken heb gelezen. Ik heb een e-reader, dus die gooi ik vol met boeken en dan lees ik waar ik zin in heb op dat moment. Dat scheelt een hoop gewicht in de koffer! Momenteel lees ik het boek ‘Mijn verhaal’ van Michelle Obama.

Over de foto: vanwaar de zonnebril? Ik houd van de zon! Ik ben geboren op Curaçao, dat verklaart waarschijnlijk mijn liefde voor de zon. En een zonnebril staat ook voor vakanties, nog iets waar ik van houd. Ik leef echt van vakantie naar vakantie. We zijn dus net terug uit Turkije en in de zomer gaan we een mooie reis maken naar het Zuidwesten van Amerika.

Van welke drie dingen word je blij? Mijn man, mijn zoon Luuk en vakanties.

Wat luister je in de auto? Prince: hij is echt mijn grote idool. Ik vind het dan ook verschrikkelijk dat hij drie jaar geleden is overleden, maar gelukkig heeft hij heel veel muziek gemaakt waar ik nog steeds van kan genieten.

Wat is je grootste droom? Uiteraard dat mijn dierbaren en ik gezond blijven. En een half jaar met een camper door Amerika toeren lijkt me werkelijk fantastisch!

Welke vraag zou je aan welke collega willen stellen? Nile, worden we (Feyenoord) volgend jaar kampioen?