Dit is: Huib Frie – E-mail & CRM specialist

Ons team bestaat uit zo’n 40 medewerkers, dus er is altijd wel wat te vertellen. In de rubriek ‘Dit is’ interviewen we een collega over zijn of haar werk, maar ook over dromen, trends en wat we gewoon altijd al van diegene wilden weten. Dit is Huib Frie!

Hoi, wie ben je en wat doe je bij Buro N11?

Mijn naam is Huib Frie, ik ben 41 jaar en woon met mijn vrouw en twee dochters in Gouda. Ik ben sinds november 2013 werkzaam bij Buro N11 en houd mij onder meer bezig met de verzending van persberichten, contentmanagement en het verzorgen van video’s en animaties.

Wat vind je er leuk aan?

Ik zie snel resultaat van mijn werk; een persbericht dat na verzending rap wordt opgepikt door de media, video’s en animaties die online terugkomen en bijvoorbeeld artikelen die bezoekers kunnen lezen op de websites van onze klanten. Over het algemeen is de doorlooptijd van deze klussen ook relatief kort, dat zorgt voor een prettige afwisseling en soepele doorlooptijd in mijn dagelijkse werk.

Waar ben je het meest trots op?

Dat we de verwachtingen van onze klanten steeds weer weten te overtreffen! Een belangrijke en positieve reden daarvan is het plezier dat we hebben in wat we doen en uiteraard onze skills die we continue up-to-date houden.

Hoe blijf je op de hoogte van wat er in jouw vakgebied speelt?

Door goed om je heen te blijven kijken en trends en ontwikkelingen in de gaten te houden. Wel vind ik het belangrijk om daarin altijd een tikkeltje eigenwijs en creatief te blijven, zo kom je tenslotte tot mooie, nieuwe oplossingen waar je de klant echt positief mee verrast.

Wat is het laatste boek dat je hebt gelezen?

Ik lees weinig boeken, maar zit wel weer veel met m’n neus in magazines. Favorieten zijn Zeilen, Southwest Art Magazine en America Magazine.

Over de foto: wat heb jij aan je vingers zitten?

Ik speel lapsteel en dobro (dat zijn elektrische en akoestische steelgitaren) in een band. De snaren van deze gitaren zweven een centimeter boven de hals, dus je drukt ze niet in zoals bij een ‘gewone’ gitaar. Daarom heb je een zogeheten steel nodig (die hou ik vast op de foto) en fingerpicks (die uiteraard om mijn vingers zitten). Zoek op YouTube op ‘Jerry Douglas‘ en het wordt je al snel duidelijk.

Van welke drie dingen word je blij?

Zeilen (met stip op één), bordspellen spelen met vrienden en familie én lapsteel en dobro spelen in een band!

Wat luister je in de auto?

Het vaakst Americana (country, blues, singer-songwriter, lang leve internetradio ;)!) en ook jazz, vooral alles uit The Great American Songbook, geweldig!

Wat is je grootste droom?

Met het hele gezin grote zeiltochten maken, zoals de kust van Europa langs of zelfs de Atlantische Oceaan oversteken.

Welke vraag zou je aan welke collega willen stellen?

Welke onderwerpen Simone het liefste allemaal schildert en tekent.