Dit is: Ellen Kortooms-de Vos – E-mail & CRM specialist

Ons team bestaat uit zo’n 40 medewerkers, dus er is altijd wel wat te vertellen. In de rubriek ‘Dit is’ interviewen we een collega over zijn of haar werk, maar ook over dromen, trends en wat we gewoon altijd al van diegene wilden weten. Dit is Ellen Kortooms-de Vos!

Hoi, wie ben je en wat doe je bij Buro N11?
Hi! Ik ben Ellen Kortooms-de Vos, 35 jaar oud en ik ben E-mail & CRM specialist. Sinds 2004 (!) ben ik werkzaam bij Buro N11, toen nog H.S.Publicity. In 2004 startte ik mijn werkzaamheden op het Secretariaat. Na een aantal jaren ben ik doorgegroeid naar Account en nu al weer een tijd werkzaam op de Studio-afdeling van ons bedrijf.

Wat vind je het leukste aan je werk?
De afwisseling van werkzaamheden houdt het interessant. De ene dag veel persberichten versturen en de andere dag lekker Photoshoppen. En natuurlijk de leuke en gezellige collega’s. Dat er ruimte is voor een grapje en een heel fout muziekje vind ik (persoonlijk) erg leuk!

Wat is je top-3 droomauto’s en waarom?
Dat is de Volkswagen T1. Dat is een droomauto, want ik denk niet dat ik er ooit een zal aan (kunnen) schaffen. Verder ben ik erg weg van ‘grote’ auto’s, zoals bijvoorbeeld een Range Rover Sport. Prachtig! Daar zie ik mijn gezin en mezelf wel een ritje mee maken hoor. Heerlijk. In 2016 hebben wij korte tijd een Audi A6 Avant, S6 uitgevoerd, gehad. Prachtige en snelle auto, maar hij voldeed niet voldoende aan onze wensen. Vooral de lage instap vonden we een ding. Tja, wij worden ook wat ouder. Maar het blijft een mooie wagen. Mijn derde droomauto is dan ook een nieuwe RS6 Avant … Fantastisch!

Elles vraagt zich af wat jij nou zo leukt vindt aan de Volkswagen T1, kan je dat ons vertellen?
De Volkswagen T1 is zo’n ontzettend gaaf busje! Volgens mij zou iedereen die wel willen hebben. Dus de T1 (met de bekende V op de voorkant van de auto) en niet de andere T-modellen van Volkswagen. Ik heb verschillende miniatuur modellen van deze auto. Ik moet wel zeggen dat op dit moment in mijn leven de echte liefde voor dit model begint af te zwakken. Dat neemt niet weg dat ik ooit graag een T1 zou willen hebben.

Waar ben je het meest trots op? (werk en privé)
Zakelijk gezien ben ik trots op het team dat Buro N11 vormt. We hebben veel bekende klanten die ons trouw blijven. Dat zegt een hoop. We mogen een hoop mooie projecten met elkaar maken. Privé ben ik ontzettend trots op mijn gezin, dat zijn mijn man Paul en onze dochters Lieve (3,5) en Suus (1). Op de foto was ik zwanger en heette Suus nog ‘Corrie’. We zijn gelukkig en in goede gezondheid.

Hoe blijf je op de hoogte van wat er in jouw vakgebied speelt?
Internet hè? Ken je dat? Ook weten collega’s veel dingen. En als iedereen íets weet, dan weten we samen heel veel. Zo, die kan op een tegeltje.

Wat is het laatste boek dat je hebt gelezen?
Uuuuuuuuuh, dat zal denk ik GIJP geweest zijn. Het boek over René van der Gijp. Dat leest heerlijk weg. Dit boek heb ik op vakantie gelezen toen we nog geen kinderen hadden. Daarna heb ik geen boek meer aangeraakt … ook omdat ik niet zo’n boekenwurm ben.

Van welke drie dingen word je blij?
Familie, lekker eten en gezelligheid.

Wat luister je in de auto?
Dat is de radiozender die op dat moment het leukste liedje draait. Als er dan een leuk nummer voorbij komt, gaat-ie kneiterhard en kan ik heeeeel moooi meezingen. Hahahaha.

Wat is je grootste droom?
Met mijn gezin een maand of drie door Europa of zelfs verder trekken. Dat lijkt mij zo ontzettend tof! Maar of mijn man en ik dat durven is een tweede.

Welke vraag zou je aan welke collega willen stellen?
Dat is een makkelijke. Uiteraard aan ‘mijn’ Edo: vertel eens, wat staat er nou op die mok?