Dit is: Denise Egbers – Projectmanager

Ons team bestaat uit zo’n 40 medewerkers, dus er is altijd wel wat te vertellen. In de rubriek ‘Dit is’ interviewen we een collega over zijn of haar werk, maar ook over dromen, trends en wat we gewoon altijd al van diegene wilden weten. Dit is Denise Egbers!

Hoi Denise! Wie ben je en wat doe je bij Buro N11?
Hoi! Ik ben Denise, 29 jaar en woon in Gouda. Sinds maart 2015 werk ik bij Buro N11. Ik ben begonnen als onderdeel van Persclub Verzending / het webteam. Momenteel ben ik Projectmanager, maar zit ik ook nog steeds volop in mijn ‘oude functie’. Ik ben nu het directe aanspreekpunt voor de klant als zij een persbericht, vertaling of site-update bij ons uit willen zetten. Als de vraag van de opdrachtgever bij mij binnenkomt, zorg ik dat het redactieteam er mee aan de slag gaat. Vervolgens zorg ik er ook voor dat het bij de collega’s van Persclub Verzending terechtkomt zodat zij het persbericht of de nieuwsbrief op kunnen maken. In drukke periodes spring ik bij en verzend ik zelf ook nog wel eens een persbericht, of ik voer een site-update door.

Wat vind je er leuk aan?
Vooral het contact met de opdrachtgever. Het is leuk om te ontdekken wat past bij de wensen van de opdrachtgever en hoe wij de vertaalslag kunnen maken naar een mooi eindproduct. Je bouwt echt een relatie op en weet vervolgens precies wat iemand bedoelt wanneer de vraag binnenkomt. Daarnaast vind ik het samenwerken met alle collega’s superleuk. We hebben een heel gezellig team, dus veel samenwerken is dan extra leuk. Ook vind ik het interessant om te zien hoe collega’s van andere afdelingen te werk gaan: je leert elkaar steeds beter kennen en begrijpen. We werken vaak met korte deadlines en dat maakt het werk erg dynamisch. Het schakelen tussen de verschillende afdelingen is dan een leuke, uitdagende klus!

Waar ben je het meest trots op?
Ik ben er het meest trots op hoe wij als groot team met elkaar samenwerken. We maken met alle kennis die wij in huis hebben, op alle verschillende vlakken van dien, altijd heel leuke en soms complexe projecten tot een succes en zorgen voor blije opdrachtgevers. Dat is iets waar we allemaal trots op kunnen zijn. Daarnaast ben ik ook trots op hoe wij met het hele team met elkaar omgaan. We zijn echt één grote familie, dus ook privé steunen we elkaar door dik en dun.

Hoe blijf je op de hoogte van wat er in jouw vakgebied speelt?
Ik moet zeggen dat ik veel leer van mijn collega’s. Zij laten mij vaak dingen zien die ik later weer kan toepassen in mijn eigen werk. Daarnaast leer ik ook door ‘te proberen’ en kan ik via verschillende websites op de hoogte blijven van ontwikkelingen op het gebied van html en Photoshop. 

Wat is het laatste boek dat je hebt gelezen?
NIMA Marketing A2 – een cursus die ik momenteel volg. Verder ben ik geen lezer. Ik kijk liever naar films of series!

Over de foto: vanwaar de lippenstift?
Een lippenstift is altijd goed, lekker vrolijk! Soms vind ik het leuk om uit te pakken met make-up. Vooral in het weekend, dan heb ik er iets meer tijd voor. Voor een speciale gelegenheid zoals een feestje vind ik het erg leuk om een make-up tutorial op YouTube te volgen en het dan compleet na te doen.

Van welke drie dingen word je blij?
Familie, uit eten gaan en (verre) vakanties!

Wat luister je in de auto?
Naar de stem van mijn moeder of mijn zus. Die bel ik negen van de tien keer als ik in de auto zit. We zijn heel hecht, maar wonen niet meer zo dicht bij elkaar in de buurt dat we spontaan bij elkaar langs kunnen. Zo maken we toch even een praatje pot. En als er toch een muziekje aanstaat, is dat meestal 3FM of mijn ‘Spotify Daily’-mix. Die bestaat uit popmuziek zoals de Spice Girls, Backstreet Boys, Christina Aguilera, Kelly Clarkson, enzovoort.

Wat is je grootste droom?
Mooie reizen maken met mijn man en kinderen.

Welke vraag zou je aan welke collega willen stellen?
Celeste, past het beantwoorden van wat leuke vragen een beetje in je planning?