Dit is Celeste Rooswinkel – Planning

Ons team bestaat uit zo’n 40 medewerkers, dus er is altijd wel wat te vertellen. In de rubriek ‘Dit is’ interviewen we een collega over zijn of haar werk, maar ook over dromen, trends en wat we gewoon altijd al van diegene wilden weten. Dit is Celeste Rooswinkel!

Hoi Celeste! Wie ben je en wat doe je bij Buro N11?
Hoi, ik ben Celeste Rooswinkel, getrouwd met Olof Verweij en moeder van de 12-jarige Sven. Sinds begin dit jaar houd ik mij bezig met de planning en bezetting van onze contentafdeling en van onze vormgevers.

Wat vind je er leuk aan?
Tot voor januari was er nog geen goede planning voor de contentafdeling. Deze heb ik opgezet en zodoende inzicht verschaft in het aantal beschikbare en geplande uren. Het is tof om te zien dat het de organisatie helpt. Hoe krijgen we het werk toch gedaan als er op een dag bijvoorbeeld meer werk is gepland dan er beschikbare uren zijn? Dat stukje puzzelen, dat vind ik leuk om te doen.

Waar ben je het meest trots op?
Dat ik na 18 jaar werken bij Buro N11 nog steeds nieuwe uitdagingen vind in mijn werk. In die 18 jaar heb ik meerdere functies gehad op diverse afdelingen en contacten gemaakt met vele collega’s en verschillende klanten – die diversiteit houdt het voor mij interessant.

Hoe blijf je op de hoogte van wat er in jouw vakgebied speelt?
Oren en ogen openhouden als er informatie op mij afkomt en vragen stellen aan en luisteren naar collega’s.

Wat is het laatste boek dat je hebt gelezen?
Momenteel lees ik Mijn verhaal: Becoming van Michelle Obama. In mijn ogen een slimme en bewonderenswaardige vrouw.

Over de foto: vanwaar de peddel?
Twee jaar geleden ben ik met vrienden en de kinderen gaan kanoën en suppen (stand up paddling). Dat suppen vond ik toen zó leuk dat ik nu een eigen bord heb aangeschaft. We zijn onlangs aan het water gaan wonen, dus ligt de sup snel in het water en peddel ik zo door de smalle wateren langs de rietlanden bij ons achter.

Van welke drie dingen word je blij?
Door ieders bezigheden kan ik er enorm van genieten wanneer we allemaal thuis zijn en als gezin samenzijn. Dat zijn van die gelukzalige momenten. Ook word ik blij van varen in onze boot, heerlijk het koppie legen. En van aardbeien op beschuit. Nu het aardbeienseizoen in volle gang is, vliegen de pakken beschuit en doosjes aardbeien de kast uit!

Wat luister je in de auto?
Evers Staat Op bij Radio 538 vond ik een fantastisch radioprogramma. Sinds Edwin en zijn team gestopt zijn, heb ik ’s ochtends op weg naar mijn werk nog steeds geen leuk vervangend programma gevonden, dus zet ik zelf muziek op. Mijn muziekstijl varieert enorm, eigenlijk vind ik alles leuk: van pop, ballads, rock tot country en van muziek uit de jaren tachtig tot de muziek van nu.

Wat is je grootste droom?
Het klinkt cliché, maar gezond oud worden met mijn lief en zoon en nog veel mooie reizen maken.

Welke vraag zou je aan welke collega willen stellen?
Wat is de grootste vis die je ooit hebt gevangen, Roy?