Overzicht
Ja, we bouwen websites. En webshops. Groot, maar ook klein. En we denken graag mee: het liefst van strategie tot optimalisatie. En daarvoor hebben we álles in huis, dat is onze kracht.

WordPress website laten maken?

WordPress is by far het populairste Content Management Systeem (CMS). En we werken er heel graag mee; het is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en altijd in ontwikkeling. Naast de vele standaard opties en plug-ins is ook maatwerk mogelijk. Met WordPress kan je bijvoorbeeld eenvoudig een webshop onderhouden. Wil je een WordPress website laten maken? Laat je gegevens achter in onderstaand formulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Laravel

Voor de ontwikkeling van diverse webapplicaties werken we met Laravel. Laravel is een Open Source PHP framework. Buro N11 heeft ruim 6 jaar ervaring met dit framework. Door deze ervaring kunnen we snel en kostenefficiënt veilige applicaties ontwikkelen en onderhouden.

Persportaal

Persberichten uitsturen is één, maar waar link je naartoe? Juist, een newsroom. De plek waar journalisten en andere media blij van worden, want hier verzamel je alle persberichten, beelden, video’s en andere belangrijke informatie. Ze kunnen hier de content downloaden en gebruiken voor hun eigen toko. Wij hebben al veel newsrooms gebouwd voor grote (auto)merken en doen dat ook graag voor jou.

Online Magazine


Natuurlijk: je kunt een magazine exporteren als PDF-bestand en online zetten. Of, nog een stapje verder, een bladermodule zoals Flipbook gebruiken. Het nadeel van deze vormen is echter dat de beleving niet geoptimaliseerd is voor iedere device. En minder interactief. We hebben er al veel mogen digitaliseren, bekijk vooral ons portfolio!

Andere verzoeken? Er is heel veel mogelijk. Neem vooral contact met ons op!

Cases Design & Development

Kennismaken?

Vinden we leuk! 👍    Of bel 088 - 003 67 00