Overzicht
Alles digitaal en online? Nee joh! Oplages van kranten en tijdschriften staan onder druk, maar print en drukwerk blijven onmisbaar. Denk aan brochures, flyers, posters en visitekaartjes. We zorgen voor de inhoud, ontwerpen en het printen of drukken. Hadden we al gezegd dat je ook bij ons terecht kunt voor een nieuwe huisstijl en fotografie?

Huisstijl

Een complete huisstijl ontwikkelen? Nieuw of vernieuwen, we doen het heel graag. Van logo’s tot lettertype. Wij geven je bedrijf een visuele identiteit. Eerst een korte brainstorm, daarna gaan onze vormgevers gretig aan de slag. Het resultaat? Een glimlach op je gezicht.

Flyer

Een flyer is het ideale promotiemiddel om uit te delen bij een evenement, een winkelcentrum of een sportvereniging. Ben je van plan iets te promoten? Dan ben je bij Buro N11 aan het goede adres. We kunnen je het hele proces van A tot Z uit handen nemen. Hierbij moet je denken aan de vormgeving, contentcreatie en drukwerk. Allereerst willen we jou wensen graag in kaart brengen. Daarna gaan wij aan de slag.

Brochure

Een brochure laten maken bij Buro N11 betekent dat we jou een totaalplaatje aanbieden. Dit houdt in dat we het volgende (kunnen) doen:

  • Meedenken over de inhoud, met focus op doel en doelgroep
  • Het ontwerp van de brochure
  • Het schrijven van teksten
  • De opmaak van de artikelen inclusief beelden of fotografie
  • Het drukwerk van de brochures in oplage naar keuze

Magazine

‘Een compleet magazine in elkaar zetten? Kunnen jullie dat?’ Ja, zeker weten. We hebben een (beeld)redactie die erg veel ervaring heeft met het maken van magazines. Van begin tot eind. Zo maken we al jaren tijdschriften voor klanten van grote merken. Maar ook voor medewerkers. De doelgroep, daar begint het bij. We trappen af met een creatieve brainstorm!

Poster

Een poster laten maken? We doen het voor je, voor welk doel dan ook. En natuurlijk helemaal in jouw huisstijl. Wij regelen het. Ook het drukwerk nemen wij jou uit handen. Onze designers, contentmakers en projectmanagers maken een succes van de opdracht.

Krant

Een krant ouderwets? Inderdaad, de oplages lopen terug. Maar wat zijn er nog veel mensen die het wel lezen. We leveren al ruim 25 jaar een bijdrage aan de redactie van verschillende kranten. Sterker nog: we maken bijvoorbeeld tweejaarlijks een krant voor de klanten van Goedhart Motoren, de grootste motordealer van de Benelux. Vol met aanbiedingen. Ook dat kan dus!

Andere verzoeken? Er is heel veel mogelijk. Neem vooral contact met ons op!

Cases Design & Development

Kennismaken?

Vinden we leuk! 👍    Of bel 088 - 003 67 00