Overzicht
De user experience noemen we ook wel UX, of in het Nederlands de gebruikerservaring. Bij Buro N11 ontwerpen we niet alleen prachtige huisstijlen en fantastische websites of apps, we houden ons ook bezig met hoe de bezoeker die website ervaart. Want zeg nou zelf, een websitebezoek heeft pas zin gehad als de bezoeker ook daadwerkelijk heeft gevonden wat hij zocht, toch?

We vinden het belangrijk dat het doel van de website helder is en dat de behoefte van de website bezoeker daarop afgestemd is. Komt de bezoeker om een product te kopen op jouw website? Dan zorgen de UX-designers van N11 ervoor dat de route naar dat product snel gevonden wordt. Vervolgens voorzien we de bezoeker van de juiste informatie en overtuigen we hem van de voordelen. En uiteraard zorgen we ervoor dat ook het bestelproces veilig, snel en makkelijk verloopt!

Positieve gebruikerservaring

Met User Experience design creëren we een positieve gebruikerservaring die ervoor zorgt we een klant vast nog eens terugzien en waardoor hij al zijn vrienden adviseert om hetzelfde te doen!

Cases Design & Development

Kennismaken?

Vinden we leuk! 👍    Of bel 088 - 003 67 00