Overzicht
Een complete huisstijl ontwikkelen? Nieuw of vernieuwen, we doen het heel graag. Van logo’s tot lettertype. Wij geven je bedrijf een visuele identiteit. Eerst een korte brainstorm, daarna gaan onze vormgevers gretig aan de slag. Het resultaat? Een glimlach op je gezicht.

Je huisstijl wordt door de vormgevers van N11 in een huisstijlhandboek vastgelegd. Dat kan online achter een afgeschermde omgeving of juist op een publiek toegankelijke website, maar ook gedrukt in een oogverblindend boekwerk. In het huisstijlhandboek vind je richtlijnen voor het consequent toepassen van je huisstijl. Dat is niet alleen handig voor het creëren van een herkenbaar merk, het zorgt er ook voor dat drukkerijen weten hoe ze met jouw merk om moeten gaan.

Missie en visie

Wat wil je als bedrijf uitdragen? Wat zijn de intenties en ambities? Hoe ziet de toekomst eruit en hoe gaat jouw bedrijf dat bereiken? We helpen je graag met het formuleren van een heldere missie en visie, het eerste hoofdstuk van het huisstijlhandboek!

Logo

Een belangrijk onderdeel van het huisstijlhandboek gaat over het logo. Zijn er bijvoorbeeld meerdere versies? Dan omschrijven we welke versie wanneer gebruikt mag worden. Toe aan een nieuwe logo? Zet Buro N11 in voor het ontwerp en de uitwerking van een nieuw logo. Deze job laten we graag over aan de creatieve geesten die ons bedrijf rijk is. Heb je behoefte aan een restyle van een reeds gebruikt logo? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Kleuren

In het huisstijlhandboek mogen natuurlijk de kleuren van jouw bedrijf niet ontbreken! Denk aan RGB- en HEX-kleuren voor online gebruik of CMYK en PANTONE kleuren voor drukwerk. Op een computerscherm zien kleuren er namelijk anders uit dan wanneer ze gedrukt worden.

Typografie

De uitstraling van jouw bedrijf wordt voor een groot deel bepaalt door de lettertypen die gebruikt worden. In het huisstijlhandboek beschrijven we onder andere hoe titels en koppen er uit zien, welke spatiëring, interliniering of regelafstand er gebruikt wordt en welke kleuren daarbij horen.

Fotografie

De visuele identiteit van jouw bedrijf wordt voor een deel bepaald door de foto’s die gebruikt worden. Ook dit leggen we vast in het huisstijlhandboek! Bij Buro N11 werken we overigens met diverse topfotografen die de prachtigste plaatjes schieten.

Social media

Natuurlijk is ook jouw bedrijf actief op social media! In dit hoofdstuk van het huisstijlhandboek omschrijven we welke afbeeldingen er gebruikt worden, wat de tone of voice is of bijvoorbeeld hoe vaak er berichten gepost worden.

Cases Design & Development

Kennismaken?

Vinden we leuk! 👍    Of bel 088 - 003 67 00