Overzicht
Een mobiele app of online applicatie laten maken? Bij Buro N11 ontwerpen en ontwikkelen we apps voor smartphones, tablets of beide! Daarnaast zetten we onze beste developers in voor het bouwen van slimme online modules!

Hybride apps

Wanneer het gewenst is om een applicatie te ontwikkelen voor iOS en Android dan ontwikkelen de technische mannen van Buro N11 een hybride app. Hiervoor gebruiken we het React Native framework, een ontwikkeltaal die is ontwikkeld door Facebook en gebaseerd is op JavaScript. Hiermee kunnen alle beschikbare functionaliteiten van een smartphone of tablet gebruikt worden, kan er gecommuniceerd worden met andere apps en hoeft er geen platformspecifieke app ontwikkeld te worden. Slim toch?

Web apps

Het is niet altijd noodzakelijk of gewenst om een speciale app voor een smartphone of tablet te laten maken. Bijvoorbeeld wanneer er geen functionaliteiten van een mobiel apparaat gebruikt worden of wanneer data-opslag op het toestel niet noodzakelijk is. In dat geval kan een web app volstaan. Bij Buro N11 maken we websites volledig responsive waardoor het gedrag van de website zich aanpast aan het apparaat waarmee de site bezocht wordt. Op die manier ziet een website er op een smartphone ook fantastisch uit! Daarnaast kun je deze web app op een zelfde manier beheren als een website!

Online applicaties

Naast apps ontwikkelen we ook allerlei slimme en veilige online applicaties. Of het nu gaat om een tool die op basis van je geboortedatum je nieuwe pensioenleeftijd toont of een ordertool die door middel van een API realtime productinformatie toont. Bij Buro N11 zijn denken we graag met je mee. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Cases Design & Development

Kennismaken?

Vinden we leuk! 👍    Of bel 088 - 003 67 00