Design

&

Development

Design & Development is al sinds jaar en dag een stevige poot van Buro N11. De combinatie tussen creatieve vormgevers, technische webdevelopers, kundige contentmakers en strategische online marketeers blijkt een gouden formule om in huis te hebben. Zo kunnen we vrijwel alle communicatieklussen zelf aan, wat de efficiëntie en kwaliteit van het eindproduct vergroot. Brochures, huisstijl, websites, apps, posters; geen probleem voor onze afdeling Design & Development.

Huisstijl handboek

Een complete huisstijl ontwikkelen? Nieuw of vernieuwen, we doen het heel graag. Van logo’s tot lettertype. Wij geven je bedrijf een visuele identiteit. Eerst een korte brainstorm, daarna gaan onze vormgevers gretig aan de slag. Het resultaat? Een glimlach op je gezicht.

Meer info

Vormgeving

Alles digitaal en online? Nee joh! Oplages van kranten en tijdschriften staan onder druk, maar print en drukwerk blijven onmisbaar. Denk aan brochures, flyers, posters en visitekaartjes. We zorgen voor de inhoud, ontwerpen en het printen of drukken. Hadden we al gezegd dat je ook bij ons terecht kunt voor een nieuwe huisstijl en fotografie?

Meer info

Website & webshop

Ja, we bouwen websites. En webshops. Groot, maar ook klein. En we denken graag mee: het liefst van strategie tot optimalisatie. En daarvoor hebben we álles in huis, dat is onze kracht.

Meer info

App & module

Een mobiele app of online applicatie laten maken? Bij Buro N11 ontwerpen en ontwikkelen we apps voor smartphones, tablets of beide! Daarnaast zetten we onze beste developers in voor het bouwen van slimme online modules!

Meer info

User experience

De user experience noemen we ook wel UX, of in het Nederlands de gebruikerservaring. Bij Buro N11 ontwerpen we niet alleen prachtige huisstijlen en fantastische websites of apps, we houden ons ook bezig met hoe de bezoeker die website ervaart. Want zeg nou zelf, een websitebezoek heeft pas zin gehad als de bezoeker ook daadwerkelijk heeft gevonden wat hij zocht, toch?

Meer info

Kennismaken?

Vinden we leuk! 👍    Of bel 088 - 003 67 00