Overzicht
Met Google Analytics meten we de resultaten op jouw website. Hoeveel bezoekers heeft je website? Waar komen deze bezoekers vandaan? En welke conversies vinden er plaats op je website. Je hebt veel geld uitgegeven aan een nieuwe website en / of marketingactiviteiten, maar wat leveren deze inspanning nu eigenlijk op?

We helpen je met een juiste implementatie van de Google Analytics pixel, stemmen samen met jou doelen af en stellen deze in in Google Analytics. We geven advies over het gebruik van UTM codes om het verkeer naar je website te kunnen koppelen aan specifieke campagnes en indien gewenst verzorgen we je wekelijks of maandelijks van een rapportage met specifieke verbeterpunten.

Google Analytics Consultancy

Wil je zelf ook de juiste conclusies trekken uit de data? Dan biedt een Google Analytics Consultancy de oplossing. Wij kijken samen met jou naar de implementatie, geven een rondleiding door het dashboard en gaan in op specifieke vragen. We analyseren samen de data en komen tot concrete verbeterpunten.

Wist je dat een verkeerd geplaatste / dubbele Google Analytics code ervoor kan zorgen dat paginaweergaven dubbel geteld worden? En dat dit zorgt voor een lager bouncepercentage?

Google Analytics Spam

Heb jij in je Google Analytics al spamfilters ingesteld? Veel websites hebben “last” van automatische scripts (bots). In sommige gevallen gaat hier om bots met een goede intentie, denk aan Google die jouw pagina’s wil indexeren. Maar er zijn helaas ook bots met negatieve intenties, bijvoorbeeld scrapers die jouw content kopiëren. Deze bots zorgen voor onjuiste resultaten in Google Analytics. Om deze uit te sluiten maken we gebruik van spamfilters. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten de juiste resultaten ontvangen en analyseren.

Onze medewerkers zijn Google Analytics gecertificeerd en helpen je graag verder.

Cases Data Driven Marketing

Kennismaken?

Vinden we leuk! 👍    Of bel 088 - 003 67 00