Data

Driven

Marketing

Data Driven Marketing is de nieuwste afdeling van Buro N11. Alhoewel, wat is nieuw als je er al jaren mee bezig bent. Doelen bepalen, meten of je die doelen behaalt en experimenteren of het nóg beter kan; dat is wat we doen met Data Driven Marketing. Het liefst maken onze dataspecialisten één overzichtelijk dashboard, waarop je in een oogopslag kunt zien hoe je ervoor staat.

Google Analytics

Met Google Analytics meten we de resultaten op jouw website. Hoeveel bezoekers heeft je website? Waar komen deze bezoekers vandaan? En welke conversies vinden er plaats op je website. Je hebt veel geld uitgegeven aan een nieuwe website en / of marketingactiviteiten, maar wat leveren deze inspanning nu eigenlijk op?

Meer info

Marketing Automation

Onder Marketing Automation verstaan we het geautomiseerd tonen van informatie (in veel gevallen e-mail) aan gebruikers die hier vermoedelijk interesse in hebben. Deze trigger / aanleiding kan bestaan uit het invullen van een contactformulier op een website of het openen of juist niet openen van een mail.

Meer info

Conversie Optimalisatie

Conversie optimalisatie, dat deden we 10 jaar geleden nog niet. Nu zoveel mogelijk. Er is zoveel data beschikbaar, maar er wordt nog zo weinig mee gedaan… We monitoren, onderzoeken en optimaliseren; een 3-trapsraket die perfect werkt. Waarom haken bezoekers af? Welke kleur knop zorgt voor de hoogste conversie? Wij zoeken het uit!

Meer info

Customer Journey

Klanten (prospects) hebben op verschillende manieren en op verschillende momenten contact met het merk. Het helder in kaart brengen van de achtereenvolgende interacties is essentieel om het informatie- en verkoopproces te optimaliseren. Dat is Customer Journey Mapping.

Meer info

Dashboarding

Je hebt een website, investeert in online marketing en krijgt veel traffic naar je website. Maar wat bereik je nu eigenlijk met je investering? Door alle data te verzamelen in een overzichtelijk realtime dashboard, waarin jouw belangrijkste doelen (of KPI’s) direct zichtbaar worden, krijg je een goed beeld van de Return On Investment.

Meer info

Kennismaken?

Vinden we leuk! 👍    Of bel 088 - 003 67 00