Overzicht
Video is HOT. Ongelooflijk hoeveel video’s er alleen al elke seconde op YouTube worden geplaatst. De kunst is om op te vallen tussen die enorme hoeveelheid videocontent. En dat kan alleen met kwaliteit. We denken mee over doel en inhoud en onze filmers zorgen voor de perfecte uitvoering. En daar stopt het niet: we zorgen ervoor dat jouw video de aandacht krijgt die hij verdient!

Animatie

Naast videoproducties verzorgt Buro N11 ook animaties. Welke illustratieve stijl past bij je bedrijf, product of dienstverlening? Een animatie maken lijkt misschien eenvoudig. Vergis je niet: het is een arbeidsintensief, maar ook erg leuk proces. Het werkt als volgt: na een intake maken we een filmscript en een storyboard. Zodra er een akkoord is op het script en storyboard gaan we animeren. Bovendien voorzien we de animatie van geluid, rechtenvrij gekochte muziek en een voice-over.

Videoproductie

We hebben inmiddels de meeste uiteenlopende videoproducties op onze naam staan. Van uitleganimaties tot een verkoopvideo voor een auto. Of een opgenomen videocolumn. We bedoelen maar: alles kan. We denken mee en zorgen dat het voor elkaar komt. In overleg ontwikkelen we een concept, script en storyboard. Allemaal voordat het produceren van de film begint.

Videostrategie

We maken eenmalige videoproducties, maar onze voorkeur gaat uit naar een langdurige videostrategie. Daarmee bereik je op de lange termijn veel meer. Zeker in de enorme hoeveelheid (video)content is het slim om structureel de aandacht te pakken om je doel – welke dat ook is – te bereiken. We denken hierover graag met je mee in een uitgebreide kick-off sessie.

Youtube

Wist je dat YouTube de op een na belangrijkste zoekmachine ter wereld is? Er wordt ontzettend veel gezocht en wij zijn in staat jouw video vindbaar te maken. Dan doen we door slim zoekwoordenonderzoek en het schrijven van de juiste titels en beschrijvingen.

Andere verzoeken? Er is heel veel mogelijk. Neem vooral contact met ons op!

Cases Content Marketing

Kennismaken?

Vinden we leuk! 👍    Of bel 088 - 003 67 00