Overzicht
Content maken en verbinden is al bijna 30 jaar de basis van Buro N11. We hebben een grote redactie met zoveel schrijfuren ervaring dat je ervan gaat duizelen. Specialiteit: schrijven over alles wat met auto’s te maken heeft.

Zo maken we blogs voor zakelijk rijders, en voor stakeholders, maar ook voor de ‘gewone’ consument. Maar het stopt niet bij automotive. Denk eens na over wat je allemaal met een auto kunt doen. We bloggen dus ook over lifestyle, reizen, duurzaamheid en maken graag mooie verhalen over mensen.

Springplank

De voordelen van een blog zijn eindeloos. Je kan er veel informatie op kwijt en bouwt autoriteit op. Een blog kan dan als een soort inhoudelijk visitekaartje fungeren, waarin alle teksten, beelden en video’s die er te vinden zijn de kern van jouw bedrijf of merk onderstrepen. Daarnaast: het vergroot je vindbaarheid. Als je kwalitatief hoogwaardige artikelen schrijft, met daarin de informatie waar jouw doelgroep net naar op zoek is, is de kans behoorlijk groot dat ze je vanzelf vinden in Google. Maar misschien wel het allergrootste voordeel van een blog is de traffic naar je producten en diensten via CTA’s (call to actions). Blogs zijn een ontzettend goede ‘springplank’ naar de pagina’s waar je je geld mee verdient.

Opvallers

Het belangrijkste in een wereld die miljoenen blogs en bloggers telt, is opvallen. Unieke, relevante en makkelijk vindbare content creëren voor jouw doelgroep. En daar kunnen wij je bij helpen. Onze redacteuren hebben een leuke, fantasierijke pen en maken zelfs van de moeilijkste onderwerpen goed leesbare stukken.

Hoe kunnen wij jou helpen? Neem contact op met verbinden@n11.nl.

Cases Content Marketing

Kennismaken?

Vinden we leuk! 👍    Of bel 088 - 003 67 00