Content

Marketing

Content maken en daarmee verbinden is al bijna 30 jaar de basis van Buro N11. Of dat nu in tekst, foto, video, animatie of infographic is, we kunnen het. Onze grote redactie heeft zoveel uren ervaring dat je ervan gaat duizelen. Specialiteit: content over alles wat met auto’s te maken heeft. Dat zit bij ons in het DNA. Maar we kunnen meer: lifestyle, tech, interviews, reportages, etc. In elke tone of voice. En voor zowel online als offline. Daag jij ons uit?

Blog

Content maken en verbinden is al bijna 30 jaar de basis van Buro N11. We hebben een grote redactie met zoveel schrijfuren ervaring dat je ervan gaat duizelen. Specialiteit: schrijven over alles wat met auto’s te maken heeft.

Meer info

Video & Animatie

Video is HOT. Ongelooflijk hoeveel video’s er alleen al elke seconde op YouTube worden geplaatst. De kunst is om op te vallen tussen die enorme hoeveelheid videocontent. En dat kan alleen met kwaliteit. We denken mee over doel en inhoud en onze filmers zorgen voor de perfecte uitvoering. En daar stopt het niet: we zorgen ervoor dat jouw video de aandacht krijgt die hij verdient!

Meer info

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie (SEO) staat voor Search Engine Optimization. Het gaat hier om de gratis resultaten van Google, voor de betaalde resultaten vind je meer informatie op onze pagina Google Ads. SEO is meer dan alleen geoptimaliseerde teksten op je website. Enkele factoren die van invloed zijn op de ranking zijn de snelheid, de structuur en een responsive design. Maar ook het verkrijgen van autoriteit heeft een grote rol in SEO. Heb jij een website maar ontvang je nauwelijks bezoek vanuit Google? Of wil je een website laten maken die direct geoptimaliseerd is voor Google? Wij helpen je graag verder!

Meer info

Persberichten

Een brochure van 40 pagina's laten vertalen? Of liever een beknopt persbericht over je nieuwe product? We draaien onze handen er niet voor om. Met bijna 30 jaar ervaring hebben we zóveel schrijfuren gemaakt, dat dat voor ons geen probleem is.

Meer info

Duurzame content

Help je doelgroep en jezelf met duurzame content. Duurzaam is zo’n beetje het meest gebruikte woord van de afgelopen jaren. Maar wat betekent duurzaam nu precies? Genootschap Onze Taal schiet te hulp: 'rekening houdend met het feit dat energiebronnen, voedsel, grondstoffen e.d. niet oneindig voorhanden zijn'. Letterlijk betekent het: 'geschikt om te duren', 'weinig vergankelijk', 'lang meegaand' of 'lang aanhoudend'.

Meer info

Detachering

 

Meer info

Kennismaken?

Vinden we leuk!    Of bel 088 - 003 67 00