Video- en animatieproducties

VIDEO: Zo maakt Hanna Verboom de wereld een klein beetje mooier

Actrice en presentatrice Hanna Verboom kennen we o.a. van It Takes 2, de populaire zangwedstrijd bij RTL4 waarin ze het opneemt tegen BN’ers als Ruben Nicolai, Gijs Staverman en Tooske Ragas. Maar Hanna Verboom doet meer dan alleen zingen en acteren. Zo zet zij zich ook vol overgave in voor een duurzamere wereld. Hoe? Bekijk de video.

Voorrang aan schone mobiliteit

Net als Hanna Verboom zet Hyundai zich in voor een duurzame wereld. In 2020 willen we een van de toonaangevendste groene autofabrikanten zijn. Daarom geeft Hyundai volop voorrang aan schone mobiliteit. De IONIQ Electric speelt een hoofdrol in de missie van Hyundai. Deze volledig elektrische auto brengt rijden in een auto zonder CO2-emissie voor veel mensen een stuk dichterbij. Benieuwd of elektrisch rijden ook wat voor jou is?

Videoproductie door Buro N11

Buro N11 bedacht het script en verzorgde de volledige productie.

ANIMATIE: vertel je verhaal via een animatie

Naast videoproducties verzorgt Buro N11 ook animatieproducties. Welke illustratieve stijl past bij je bedrijf, product of dienstverlening?

Een animatie maken lijkt misschien eenvoudig. Vergis je niet: het is een arbeidsintensief maar ook erg leuk proces. Het werkt als volgt: na een intake maken we een filmscript en een storyboard. Zodra er een akkoord is op het script en storyboard gaan we animeren. Bovendien voorzien we de animatie van geluid, rechtenvrij gekochte muziek en een voice-over. Daarna leveren we het origineel uit als .mov en als YouTube zodat die eenvoudig kan worden verwerkt op je website. Interesse?

Kennismaken?

Vinden we leuk! 👍    Of bel 088 - 003 67 00