Case UniqueBody.nl: significante omzetgroei na 1 maand!

Voor UniqueBody.nl, een webshop in prothese lingerie & badmode, hebben we onlangs de WooCommerce Wordpress-webshop van een redesign voorzien. Tijdens de eerste kennismaking tussen Buro N11 en UniqueBody.nl bespraken we de huidige resultaten en de verbeterpunten van de website. Samen zagen we een kans om de conversie te optimaliseren en via advertising de online omzet een flinke boost te geven.

Het WordPress-thema dat in de oude situatie gebruikt werd, gaf niet voldoende mogelijkheid om de webshop volledig naar wens van UniqueBody in te richten. Zo was er de wens om USP’s te tonen in een preheader, een verbeterde zoekfunctie toe te voegen en waren er specifieke wensen voor categorieën en filters. Allereerst hebben we een nieuwe vormgeving van de webshop voorgelegd en deze besproken met UniqueBody. In de versie die volgde, werden alle opmerkingen van UniqueBody verwerkt en zijn we gestart met het aanpassen van de webshop.

Significante omzetgroei na 1 maand

Binnen een maand werd de nieuwe webshop opgeleverd, werd Google Analytics ingesteld en startten we met een Google Ads campagne (Shopping en Search). Helaas hebben we geen oude data omdat er nog geen gebruik werd gemaakt van Google Analytics, maar we kunnen wel bovenstaande WooCommerce rapportage met jullie delen. De omzet is na het redesign van de webshop en het starten met advertising-campagnes flink gestegen! Uiteraard wordt er nog steeds een gezonde winstmarge behaald.

Eigenaresse Adrie Donkersloot over de samenwerking met Buro N11:

“De samenwerking met Buro N11 hebben wij als zeer prettig ervaren. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat en de goede begeleiding van het team van N11. We zijn erg benieuwd wat de toekomst nog gaat brengen!”

Koppeling met boekhouding

In een volgende fase zal de webshop van UniqueBody.nl worden gekoppeld aan de boekhouding om dit proces te automatiseren.

Weten wat we voor jouw website of webshop kunnen betekenen? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier en we plannen een gratis adviesgesprek met je in!

Kennismaken?

Vinden we leuk! 👍    Of bel 088 - 003 67 00