Online Magazine voor Nissan BeNeLux

Nissan Now is het nieuwe online magazine van Nissan Benelux. Veel interactie, veel beleving, veel Nissan. Het beeld inspireert, de tekst informeert.

Nissan Now heeft een duidelijke meerwaarde binnen de bestaande digitale mediastrategie van Nissan en sluit naadloos aan op de andere communicatiekanalen. De fotografie is schermvullend, pagina’s zijn voorzien van achtergrondvideo’s en animaties. En dat, uiteraard, allemaal in Nissan-stijl.

Volledig responsive: altijd en overal

Door het magazine geschikt te maken voor zowel desktop, tablet én mobiel, kan het magazine gelezen worden op het moment dat het de lezer uitkomt.

Inhoud

In deze editie gaan we crossen door de bossen met de JUKE NISMO RS van Martin, brengen we een bliksembezoek aan wereldstad Hamburg en laat rijder Rens zien wat er zo bijzonder is aan zijn Bluebird T12. Daarnaast zijn er diverse tips & tricks. Bijvoorbeeld over toffe festivals en tentoonstellingen die je deze zomer kunt bezoeken, maar je leest ook hoe je zo uitgerust mogelijk op je vakantiebestemming arriveert.

Waarom een interactief magazine?

Natuurlijk: je kunt een magazine exporteren als PDF-bestand en online zetten. Of, nog een stapje verder, een bladermodule zoals Flipbook gebruiken. Het nadeel van deze vormen is echter dat de beleving niet geoptimaliseerd is voor iedere device. Daarom kozen we ervoor om van Nissan Now een volledig responsive online magazine te maken.

Vergelijk PDF & Flipbook versus reponsive magazine

Kennismaken?

Vinden we leuk! 👍    Of bel 088 - 003 67 00