Nieuwsblog Autorai.nl

We hebben AutoRAI.nl gereanimeerd tot één van de grootste autonieuwssites van Nederland. Met gemiddeld 250.000 pageviews per maand en uitschieters tot wel 500.000 pageviews. Alles wat je ziet, komt van onze hand; onze (auto)redactie maakt dagelijkse verschillende items. Daarnaast is het onze eigen online marketing-proeftuin.

Optimalisatie en meer bezoek genereren via social media

Toen we begonnen met AutoRAI.nl scoorde de site zo’n 30.000 pageviews per maand. In een paar maanden tijd hebben we dat weten te vertienvoudigen. Hoe? Door een actieve online marketing-strategie, waarin Facebook de belangrijkste aanjager is. Met een fanbase van 16.000+ volgers gaan de berichten regelmatig viral. Ook zijn we actief op Instagram, Youtube, LinkedIn en Twitter.

Het aantal bezoekers dat we organisch binnen krijgen groeit bijna iedere dag door onze inspanningen. We schrijven items zoals Google het wil, maakten een wiki en een eigen autodatabase.

Mailings

Andere grote aanjagers zijn de maandelijkse (80.000 leden) en wekelijkse (1.500) nieuwsbrief. Die laatste is volledig geautomatiseerd en hebben we zelf in het leven geroepen. Deze AutoRAI Weekly stuurt elke vrijdag om 15.00 uur de 5 populairste items van de week. Handig voor herhaalbezoek!

Kennismaken?

Vinden we leuk! 👍    Of bel 088 - 003 67 00