Blog over schone techniek

Ben je geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid? Dan zit je goed bij ClearTechnology. Dit Mitsubishi Motors blog deelt groene tips & tricks en kennis over duurzame trends en mobiliteit. Vanuit een sterke contentstrategie ontwikkelde Buro N11 dit platform waarbij de visuele aantrekkingskracht de boventoon voert.

20 / 20 visie is de duurzaamheidsstrategie Mitsubishi Motors. Een van de doelstellingen is dat in het jaar 2020 elektrische auto’s 20 procent van de productie van Mitsubishi Motors vormen. Bovendien moet het hele modellengamma 50 procent minder CO2 uitstoten dan in 2005.

“Vanuit een sterke content strategie ontwikkelde Buro N11 dit platform waarbij de visuele aantrekkingskracht de boventoon voert.”

Geautomatiseerde mailings

Mailings zijn een effectief marketingmiddel om traffic naar je blog te genereren. Het maken en versturen van zogenoemde e-DM’s zijn vaak een tijdrovende zaak. Buro N11 ontwikkelde een methode om vanuit een blog volledig geautomatiseerd periodieke mailings te genereren. Handig!

Infographic design

De blog wordt regelmatig voorzien van aantrekkelijke infographics die uitnodigen om te lezen én te delen. Ze zijn effectief inzetbaar als marketingmiddel. In deze tijd ontbreekt het vaak aan tijd om informatie te lezen. Alles moet snel en bondig tot ons komen. Infographics zijn een effectieve vorm van content om hierop in te spelen.

Kennismaken?

Vinden we leuk! 👍    Of bel 088 - 003 67 00