Uitleganimatie laten maken?

Animatie laten maken: Jouw product of dienst eenvoudig uitgelegd. Naast videoproducties verzorgt Buro N11 ook animatieproducties. Welke illustratieve stijl past bij je bedrijf, product of dienstverlening? We maken uitleganimaties van ongeveer 75 seconden waarin jouw product, concept of interne beleid super duidelijk wordt uitgelegd.

Een animatie voor de RAI vereniging: de nieuwe WLTP regeling

Voor de RAI Vereniging maakten we een uitleganimatie waarin de overgang van de NEDC regeling naar de WLTP regeling wordt toegelicht. Met kraakheldere illustraties in een eigen visuele stijl, een duidelijke bekende voice-over stem en sterk sounddesign. Wel zo handig want het onderwerp uitstoot kon wel een positieve boost gebruiken in de auto-industrie na de ‘dieselgate’.

Een animatie laten maken lijkt misschien eenvoudig. Vergis je niet: het is een arbeidsintensief maar ook erg leuk proces. Het werkt als volgt: na een intake maken we een filmscript en een storyboard. Zodra er een akkoord is op het script en storyboard gaan we animeren. Bovendien voorzien we de animatie van geluid, rechtenvrij gekochte muziek en een voice-over. Daarna leveren we het origineel uit als .mov en als YouTube zodat die eenvoudig kan worden verwerkt op je website. Interesse? Neem contact met ons op.

Kennismaken?

Vinden we leuk! 👍    Of bel 088 - 003 67 00