Verhaal in een animatievideo‎ – Hyundai services

Wie is de klant?

Het Zuid-Koreaanse automerk Hyundai. Hyundai is één van de grootste automerken in wereldwijd en focust zich vol overgave op elektrisch rijden en duurzaamheid.

Wat was de opdracht?

Hoe maak je Hyundai-rijders duidelijk dat ze het beste voor hun onderhoud naar een echte Hyundai-dealer moeten gaan?

Het resultaat?

Een uitleg-animatie op de website van Hyundai. We bedachten het script, tekenden de storyboards en zetten dat vervolgens om in strakke animaties. Wij blij, klant blij! De video’s worden bij de Hyundai-dealer op narrowcasting schermen getoond en op de website.

Welke illustratieve stijl past bij je bedrijf, product of dienstverlening? We maken uitleganimaties van ongeveer 75 seconden waarin jouw product, concept of interne beleid super duidelijk wordt uitgelegd.

Een animatie laten maken lijkt misschien eenvoudig. Vergis je niet: het is een arbeidsintensief maar ook erg leuk proces. Het werkt als volgt: na een intake maken we een filmscript en een storyboard. Zodra er een akkoord is op het script en storyboard gaan we animeren. Bovendien voorzien we de animatie van geluid, rechtenvrij gekochte muziek en een voice-over. Daarna leveren we het origineel uit als .mov en als YouTube zodat die eenvoudig kan worden verwerkt op je website. Interesse? Neem contact met ons op.

Kennismaken?

Vinden we leuk! 👍    Of bel 088 - 003 67 00