Bart Oostvogels nieuwe hoofdredacteur AutoRAI.nl

Met veel plezier en trots maken we bekend dat Bart Oostvogels de nieuwe hoofdredacteur is van onze toonaangevende en groeiende contentplatformen AutoRAI.nl, ZERauto.nl en MotorRAI.nl.

Bart is al enkele jaren de drijvende kracht achter de content gericht op mobiliteit, innovatie en automotive lifestyle. Hij heeft als automotive journalist ervaring opgedaan bij onder andere Telegraaf/Autovisie. Zijn persoonlijkheid, drive en passie zullen zonder twijfel bijdragen aan de groei van de platformen.

We willen graag van de gelegenheid gebruikmaken om initiatiefnemer Henri Stolwijk te bedanken voor zijn ongekende inzet om AutoRAI.nl, ZERauto.nl en MotorRAI.nl te starten en uit te bouwen. Uitgedrukt in cijfers: dankzij een groei van 75 % alleen al in 2019 komt het aantal pageviews boven de 7,5 miljoen uit, met inmiddels bereikcijfers tot meer dan 825.000 pageviews per maand. And still counting.

In zijn nieuwe rol als hoofdredacteur zal Bart met het hele team zorgen voor een onafgebroken groeiende stroom kwalitatieve content met een journalistiek karakter, toegankelijk voor een breed publiek. Dankzij investeringen in databases en partnerships, bieden onze platforms aan bezoekers een volledige en waardevolle Information Journey.

AutoRAI.nl, ZERauto.nl en MotorRAI.nl zijn onderdeel van Buro N11.

Voor meer informatie kunt u vanzelfsprekend terecht bij Bart (bartoostvogels@n11.nl, 06‑10824001) of bij mij (06-23420675).

Met vriendelijke groet,

Erik Hardick
Managing Director